Görüş Bildir
Haberler
Rüzgar Erkoçlar'ın Kardeşi Gül Erkoçlar Son Haliyle Herkesi Şaşkına Çevirdi! Abisi Gibi...

Rüzgar Erkoçlar'ın Kardeşi Gül Erkoçlar Son Haliyle Herkesi Şaşkına Çevirdi! Abisi Gibi...

GNS
20.12.2021 - 19:55

Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı 'Foto Fato' karakteriyle ünlenen oyuncu Nil Erkoçlar'ın 2013 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatı olması magazin gündemine bomba gibi oturmuştu. Uzun ve zorlu bir süreç geçiren Erkoçlar'ın 2017 yılında makyaj artisti Tuba Beyazoğlu (Erkoçlar) ile hayatını birleştirmesi ve ikilinin aktif sosyal medya kullanımı da uzunca bir süre konuşulmuştu. Rüzgar Erkoçlar'ın kardeşi Gül Erkoçlar hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Gül Erkoçlar da mı cinsiyet değiştirdi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2013 yılında geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatıyla tüm magazin gündemini sarsan oyuncu Rüzgar Erkoçlar'ın kardeşi Gül Erkoçlar'ın da cinsiyet değiştirdiği öğrenildi. Abisinin izinden giden Gül Erkoçlar'ın son hali görenleri şaşırttı. İşte detaylar...

Rüzgar Erkoçlar'ın Cinsiyet Değişimi

Rüzgar Erkoçlar'ın Cinsiyet Değişimi

Oynadığı Emret Komutanım dizisiyle üne kavuşan Rüzgar Erkoçlar'ın cinsiyet değiştirme ameliyatı olması magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Magazin dünyasına bomba gibi düşen olaydan sonra Erkoçlar bir süre iş bulamadığını söylemişti.

Düğün Fotoğraflarında Şaşırtan Detay

Düğün Fotoğraflarında Şaşırtan Detay

Erkoçlar'ın Tuğba Beyazoğlu ile olan düğün fotoğraflarında ise herkes o ayrıntıya odaklandı. Fotoğrafta Gül Erkoçlar'ın olmadığı fark edildi. Gerçek ise çok sonradan öğrenildi.

Görkem Batu Erkoçlar Oldu

Görkem Batu Erkoçlar Oldu

Nur, Nil ve Gül kardeşlerden Gül Erkoçlar'ın da cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğu ortaya çıktı. Gül Erkoçlar ise ameliyattan sonra Görkem Batu adını almıştı. Görkem Batu Erkoçlar, özel bir firmada grafik tasarımcı olarak çalıştığı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
18
9
6
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın