Görüş Bildir
Haberler
Rusya Duyurdu: 'YPG'nin Çekilmesi Planlanandan Önce Tamamlandı'

Rusya Duyurdu: 'YPG'nin Çekilmesi Planlanandan Önce Tamamlandı'

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, YPG’nin çekilmesinin tamamlandığını duyurdu. Şoygu, açıklamasında, “YPG’nin Suriye’nin kuzeyinden çekilmesi planlanandan daha önce tamamlandı” ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin arasında 22 Ekim'de Soçi'de varılan anlaşma kapsamında, YPG'nin Türkiye sınırından 30 kilometre derinliğe çekilmesi için tanınan 150 saatlik süre doldu.

"Rus askeri polisi ve Suriye sınır muhafızları bölgeye girdi"

"Rus askeri polisi ve Suriye sınır muhafızları bölgeye girdi"

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Şoygu, Ermenistan'ın başkenti Erivan'da yaptığı temaslar sırasında, Suriye'nin kuzeydoğusundaki durum ile ilgili açıklamalarda bulundu.

YPG/PKK terör örgütünün Suriye'nin kuzeydoğusundaki güvenli bölgeden çekildiğini belirten Şoygu, 'Silahlı unsurların güvenlik koridorunun oluşturulması gereken bölgeden çekilmesi, belirlenen takvimden önce tamamlandı. Rus askeri polisi ve Suriye sınır muhafızları buraya girdi.' ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
4
3
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Üzgün Mutsuz

şimdi harita nasıl oldu, kim nerede belli değil

Yılmaz Esen

kimin eli kimin cebinde oda belli değil. araplarla iş yaparsan bu olur.

kirik-toprak-testi

Türkiye temizledi büyükler kaptı. Yine aynısı oldu. Sağ cahiller yine askerimizi maşa olarak kullandırdı. Bu geçişte Kore'de de oldu Afrin'de de şimdi de oldu.

Lestat

Hiç biriniz zerre umurumda değilsiniz, umurumda olan tek şey, genç yaşta toprağa verdiğimiz yiğitlerimiz. Allah, mekanlarını Cennet eylesin. Saygılar.