Görüş Bildir
Haberler
Ruj Sevdalıları Buraya: En Pahalı Rujun Bunlardan Hangisi Olduğunu Bulabilecek misin?

etiket Ruj Sevdalıları Buraya: En Pahalı Rujun Bunlardan Hangisi Olduğunu Bulabilecek misin?

Yung Boş Ada
31.07.2016 - 15:24

Rujsuz yaşayamam, ruj benim hayat tarzım diyenleri hemen testimize alıyoruz! Eğer sen de onlardan biriysen bu test tam sana göre! Bakalım bu rujlardan hangisinin daha pahalı olduğunu bulabilecek misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rujlarımız bunlar!

Tebrikler!

Tebrikler!

Gerçekten tebrikler! Diğer tüm rujlar arasında en pahalı ruju buldun! Fiyatını merak mı ediyorsun, hemen söyleyelim: Bu Tom Ford rujun fiyatı tam olarak 187.00 TL!

Çok yaklaştın!

Çok yaklaştın!

Gerçekten çok yaklaştın! Çünkü bu ruj diğerleri arasında en pahalı ikinci ruj! Fiyatı ise şöyle: Bu Tom Ford rujun fiyatı tam olarak 182.00 TL! En pahalıyı bulmak için tekrar denesene!

Bulamadın!

Bulamadın!

Üzgünüz ama bulamadın! Bu ruj maalesef diğerleri arasında en pahalı olan değildi! Ama yine de fiyatını söyleyelim: Bu Sensai rujun fiyatı tam olarak 173.00 TL! Şimdi en pahalıyı bulmak için tekrar denemelisin!

Maalesef!

Maalesef!

Maalesef en pahalı ruju bulamadın! Ama yine de fiyatını sana söyleyelim: Bu Laura Mercier rujun fiyatı tam olarak 156.00 TL! En pahalısını bulmak için tekrar denemek istemez misin?

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Üzgünüz ama gerçekten en pahalı rujumuz bu değil! Ama yine de hakkını yemeyelim, bu rujun da fiyatı fena değil. Ne kadar mı? Bu Sisley rujun fiyatı tam olarak 155.00 TL! En pahalıyı bulmak için tekrar denemelisin!

Olmadı!

Olmadı!

Maalesef başaramadın, olmadı. En pahalı ruju bulamadın! Fiyatını merak etmişsindir ama o yüzden hemen söyleyelim: Bu Christian Dior rujun fiyatı tam tamına 151.00 TL! Fakat dediğimiz gibi en pahalı değil, en pahalıyı bulmak için tekrar denemek istemez misin?

Başaramadın!

Başaramadın!

Maalesef başaramadın güzel dostumuz, en pahalı ruju bulamadın! Fiyatını merak ediyorsundur ama o yüzden hemen söyleyelim: Bu Dolce&Gabbana rujun fiyatı tam olarak 142.00 TL! En pahalıyı bulmak için tekrar denesene!

Hayır!

Hayır!

Üzgünüz ama hayır, en pahalı ruj bu değildi! Ama yine de merakını giderelim ve fiyatını söyleyelim sana: Bu Sensai rujun fiyatı tam olarak 140.00 TL! En pahalıyı bulmak için tekrar denemelisin!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Gerçekten çok üzgünüz, ama bulamadın! En pahalı ruj bu değildi, fakat yine tebrik edelim çünkü en ucuz ruju buldun! Fiyatı mı? Bu Christian Dior rujun fiyatı tam olarak 137.00 TL! Ucuzu buysa pahalısı ne kadardır dediğini duyar gibiyiz, o yüzden tekrar deneyip en pahalısını bulsana!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
355
180
121
88
73
47
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kafası_Güzel

her defasında merak edip giriyorum(giriyosunuz) her defasında da eksi veriyorum(veriyosunuz). denemekten bıkanlar için söyleyim ucu daire olan, ortasında da ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Sağol :)

Donnie Darko

tadına bakmadan hangisinin daha pahalı olduğunu anlayamam

şeyşey

aq bu ne böyle rujum olsa sen beni sür derim