Görüş Bildir
Haberler
Ruhen Kaç Yaşındasın?

etiket Ruhen Kaç Yaşındasın?

Bakalım ruhun gerçek yaşınla ne kadar uyumlu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gerçek yaşını öğrenerek teste başlayalım!

2. Şu an bu tatillerden hangisinde olmak isterdin?

3. Aralarında en çok kullandığın emoji hangisi?

4. Aralarında yaşamak istediğin dönem hangisi olurdu peki?

5. Başka bir hayatta yapacağın meslek hangisi olabilirdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendine en çok yakıştıracağın sıfat desek?

7. Son olarak da en çok hoşuna giden görseli seçerek testi bitir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ruhun resmen çocuk!

Ruhun resmen çocuk!

Ruhun o kadar genç ki, daha yaşayacağı çok fazla hayat var! Bu durum da zaten senin maceraperest karakterini açıklıyor! Hayatın her zaman hareketliyken kişiye bir şey kazandıracağını düşündüğün için aktif olmaya çalışıyorsun hep. Biz de bunu takdir ediyoruz!

Ruhun çok genç!

Ruhun çok genç!

Hayatın kısa olduğunun farkındasın. Dolu dolu geçirmek istiyorsun. Senin için geçmiş ya da gelecekten çok şimdiki zaman önemli. Anı yaşıyorsun işte, daha ne? Sanatçı ruhlu olduğun da buradan belli zaten...

Ruhun tam seninle yaşıt!

Ruhun tam seninle yaşıt!

Sen ve ruhun berabersiniz, uyumlusunuz. Kendinle baş başa kaldığında da keyif alabilmen işte bu yüzden. Düşüncelerin ve duyguların birbiriyle örtüşüyor resmen. Kendini sevmeni takdir ettik!

Ruhun biraz yaşlı mı ne?

Ruhun biraz yaşlı mı ne?

Ruhunun yaşlanmış olduğunu söylemek hiç de zor değil.  Yaşlı dediğimiz de daha huzurlu, daha sakin, daha oturaklı bir karakterin var. Çok macera insanı değilsin mesela. Rutinden daha çok keyif alıyorsun. Düzen insanı olmak seni mutlu ediyor, o belli.

Ruhun yaşlı çıktı!

Ruhun yaşlı çıktı!

Ruhun kesinlikle çok daha eski dönemlerden kalma! Çok basit şeylerden keyif alan, tatminkar bir karakterin olduğu da buradan belli! Yeni bir kitaba başlamak, güzel bir kahve içmek, sevdiklerinle sohbet etmek... Bunlar seni yeterince mutlu etmeye yeter şeyler. Mis!

Ruhun antik çıktı!

Ruhun antik çıktı!

Senin ruhun resmen müzede sergilenmeli! 'Eski kurt' tanımı senin ruhun için söylenmiş olabilir! İnsanları sakinlikle dinlemek, onlara güzel tavsiyeler vermek ve akıl hocası olmak tam senin yapacağın tarzda şeyler. Ruhu bu kadar tecrübe edinmiş bir insanın ağzından çıkan sözlere şaşmamalı zaten!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
405
261
133
107
59
39
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?