Görüş Bildir
Haberler
RTÜK, 'Maske Kimsin Sen?' İsimli Program Hakkında İnceleme Başlatacak

RTÜK, 'Maske Kimsin Sen?' İsimli Program Hakkında İnceleme Başlatacak

Ulaş
02.01.2022 - 23:04

RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, FOX TV'de yayınlanan 'Maske Kimsin Sen?' isimli program hakkında inceleme başlatılacağını bildirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), FOX TV'de yayınlanan 'Maske Kimsin Sen?' isimli program hakkında inceleme başlatacak.

Programda ünlü isimler, maske ve kostüm kullanmak suretiyle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor. Jüri üyeleri ile seyirciler ise performanslarını değerlendirerek kim olduklarını tahmin etmeye çalışıyor. Programa, kullanılan maskelerin çocukları olumsuz etkilediğine ilişkin tepkiler geldi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, bir sosyal medya kullanıcısına verdiği yanıtta, prgram hakkında inceleme başlatılacağını söyledi.

Uslu, 'Evet, ilgili program özellikle çocukların korunması özelinde ilgili kanalın denetiminden sorumlu uzman arkadaşlarımız tarafından titizlikle yarın incelemeye alınacaktır' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
65
56
22
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fenrir

mafyalar, siddet, tecavuz, cinayet vs. hicbiri problem degil. hicbiri cocuklari kotu etkilemiyor, ama insanlara islam disinda herhangi bir dini/ideolojiyi ha... Devamını Gör

rans

Sorumlu uzman dediği de amcaoğlu filandır 🤣🤣

Ercan

Illuminati benim uzmanlık alanım diyen, facebookte illuminati ifşa temalı sayfaları olan, illuminati ile ilgili kitap okurken poz verip facebooka yüklemiş bi... Devamını Gör

Ercan

Bazı makeler pagan ayininden çıkmış gibi ama abartmışlar yani. Çocuğu olumsuz etkileyecekse kanal değiştin.