Görüş Bildir
Haberler
Ronaldo’nun Fiyatı Açıklandı: 300 Milyon Sterlin

Ronaldo’nun Fiyatı Açıklandı: 300 Milyon Sterlin

Batuhan
03.02.2015 - 11:35

Cristiano Ronaldo’nun menajeri Jorge Mendes, Portekizli yıldızın fiyatının tam 300 milyon sterlin (1 milyar 89 milyon lira) olduğunu açıkladı.

Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo’nun menajeri Jorge Mendes, Portekizli yıldız oyuncunun geleceği ve olası transfer hakkında açıklama yaptı.

BBC’den Dan Roan’ın sorularını yanıtlayan menajer dünyaca ünlü menajer, “Eğer olur da herhangi bir sebepten dolayı Real Madrid, Cristiano Ronaldo’yu satmayı düşünürse, alacak kulübün 300 milyon sterlin ödemesi gerekecek” dedi.

“RONALDO EŞSİZ BİR YETENEK”

29 yaşındaki başarılı hakkında övgü dolu ifadeler kullanan Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo’nun eşşsiz bir yetenek olduğunu ve ayrıca gelmiş geçmiş en iyi sporcu olduğunu savundu.

MANCHESTER CITY’DEN LIONEL MESSI’YE 400 MİLYON EURO

Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo’nun yanısıra Jose Mourinho, Luiz Felipe Scolari, Radamel Falcao, Angel Di Maria, James Rodriguez, David De Gea, Victor Valdes ve Diego Costa gibi oyuncuların da menajerliğini yapıyor.

Başarılı menajerin Portekizli süperstar için biçtiği 300 milyon sterlin, Türk Lirası değerinden yaklaşık 1 milyar 89 milyon TL’ye denk geliyor. 

sporx

Kaynak: http://zete.com/ronaldonun-fiyati-aci...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0