Görüş Bildir
Haberler
Adana'da Cinayet: Cep Telefonuyla Oynarken 'Selamını Almamış'

Adana'da Cinayet: Cep Telefonuyla Oynarken 'Selamını Almamış'

Adana'da 29 yaşındaki Hamit Tezcan'ı bıçaklayıp öldüren 22 yaşındaki Abdülkadir Ay tutuklandı. Ay, ifadesinde Tezcan'ı 'selamını almadığı için' öldürdüğünü söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, Adana'nın Seyhan ilçesinin Kurtuluş Mahallesi'nde 22 Kasım günü yaşanan olayda Hamit Tezcan adlı vatandaşı bıçaklayıp öldüren Abdülkadir Ay, ifadesinde cinayetin nedenini itiraf etti.

Olay günü akrabasıyla restorana giden Abdülkadir Ay ile burada bulunan arkadaşı Muhsin Uluca ve beraberindeki Hamit Tezcan ve Şahin Sinar arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada Ay, Tezcan ve arkadaşı Sinar'ı bıçakladı. İki arkadaş ambulansla hastaneye götürüldü ancak Tezcan, tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

'Selamlaşma' kavgası sonucunda bıçakla saldırdı

'Selamlaşma' kavgası sonucunda bıçakla saldırdı

Abdülkadir Ay’ın emniyetteki ifadesinde, arkadaşı Muhsin Uluca ve beraberindekilere selam verdiğini, bu sırada cep telefonuyla oynayan Hamit Tezcan’ın selamını almayınca tepki gösterdiğini, çıkan kavgada da bıçakladığını söylediği belirtildi.

Zanlı tutuklanırken, iki arkadaşı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Zanlı tutuklanırken, iki arkadaşı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, otomobille kaçan zanlı Abdulkadir Ay ile kavgaya karışan Zeynel A. ve Muhsin U'yu gözaltına aldı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Abdulkadir Ay tutuklandı, diğer iki kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
25
12
10
9
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can_Can

Çocuğun yaptığı caniliğe tiksinmekten daha çok cehaletine acıdım. Davulla zurnayla gittiğin vatani görevinde bile bir ayda sıkıntıdan patlıyorsun, özgürlüğün... Devamını Gör

Sema candelen

O kadar aptal insan yetistiriyoruz ki...Ulan embesil kopek Selamin Aleykum ne demek biliyor musun? BENDEN SANA ZARAR GELMEZ demek. Sen de Aleykum Selam dersi... Devamını Gör

rcpbyrm

millet adam öldürmeye bahane arıyor gibi ya !