Görüş Bildir
Haberler
Psikolojik Sorulara Verdiğin Yanıtlara Göre Senin Ruh Hayvanın Hangisi?

etiket Psikolojik Sorulara Verdiğin Yanıtlara Göre Senin Ruh Hayvanın Hangisi?

Bu psikolojik testimizle ruh hayvanının ne olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu hayvanlardan hangisini yakından görmek isterdin?

2. Ne tür filmleri izlemeyi daha çok seviyorsun?

2. Ne tür filmleri izlemeyi daha çok seviyorsun?

3. Bir arkadaşın oldukça üzgün ve mutsuz görünüyor. Ne yaparsın?

3. Bir arkadaşın oldukça  üzgün ve mutsuz görünüyor. Ne yaparsın?

4. Diyelim ki biri sana mucize dolu inanılmaz bir hikaye anlattı. Tepkin?

5. Favori mevsimin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Oldukça yoğun ve stresli bir hafta geçirdin. Hafta sonu ne yaparsın?

7. Bir sorunla karşılaştığında ilk olarak kime gidip danışırsın?

7. Bir sorunla karşılaştığında ilk olarak kime gidip danışırsın?

8. Son soruya geldik! Bir gece klübünde eğleniyorsun ve sık sık biriyle göz göze geliyorsun. Tam o kişinin ne kadar hoş olduğunu düşündüğün sırada sana gülümsediğini fark ettin. Ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kedi!

Kedi!

Sen, oldukça bağımsız ve meraklı birisin. Her şeyinle de kendine has birisin. Garip bir şekilde gizemli olan her şey senin ilgini çekiyor ve bu gizemli gördüğün şeylerin sırrını çözmeye çalışıyorsun. Yaşadığın acı tatlı tüm tecrübelerden ders çıkarıyor ve yeri geldiğinde edindiğin bu tecrübelerden yararlanıyorsun. Aynı zamanda oldukça maceraperest ve gezmeyi seven birisin bu özelliği de pek tabii meraklı biri olmanda ileri geliyor. Tüm bu özelliklerine göre senin ruh hayvanın kesinlikle bir kedi!

Aslan!

Aslan!

Güçlü ve sağlam bir kişiliğin var. Son derece sorumluluk sahibi birisin ve çalışkansın. Bu özelliklerin ile çevrendeki pek çok kişi için örnek insan olduğunu söyleyebiliriz. Sahip olduğun tüm sorumlulukları ise özenle yerine getiriyorsun. Tüm bunların yanı sıra aynı zamanda güvenilir de birisin. Her ne kadar çevren tarafından takdir edilip, sevilsen de kendine has duyguların ve kuralların var. Bazı şeyleri herkesin yaptığı gibi yapmıyor, herkes gibi düşünemiyorsun. Sinirlendiğin zamanlarda ise tüm kontrolünü kaybediyorsun. Tüm bu özelliklerine göre senin ruh hayvanın vahşi ve evcilleştirilemeyen bir aslan!

Kaplumbağa!

Sen, son derece sessiz ve sakin birisin. Hayatın her anının tadını çıkarmaya çalışıyor, kolay kolay hiçbir şeye kafayı takmıyor ve etliye sütlüye karışmıyorsun. Dış koşullardan etkilenmek yerine, kulaklığını takıp etraftan kendini soyutlamayı tercih eden o tiplerdensin. Aynı zamanda birazık da keyfine düşkünsün. Bunların yanı sıra oldukça da mütevazi ve sabırlı bir insansın. Tüm bunların ışığında senin ruh hayvanın kesinlikle bir kaplumbağa olur!

Kurt!

Kurt!

Sen gözü kara ve çevresine karşı biraz mesafeli birisin. Soğuk ve ürkütücü bir yanın var ama aslında bu senin kendini koruma yöntemin. Çünkü bir insana en büyük zararın yine bir insandan geleceğinin farkındasın. Hayatının her döneminde bir şeyler için kaygılanıp, endişeye kapılmış gibisin. Belki de biraz da bu yüzden kendini insanlardan geri çekmeye çalışıp, soğuk görünüyorsundur. Ancak bu tavırlar seni zamanla ayakları yere sağlam basan ve kendini oldukça iyi ifade edebilen biri haline getirmiş. Soğuk görünebilirsin ama aslında içinde büyümeyen, sevgi dolu bir çocuk var sanki. Ruh hayvanın ise kesinlikle kurt!

Kartal!

Kartal!

Senin en büyük özelliğin bir bakışta olayları anlamak ve görünmeyeni görerek çözümler üretebilmek. Oldukça zeki birisin. Sanki dünyaya gelirken yüksek zeka ve kavrama yetenekleriyle ödüllendirilmiş gibisin. İnsanların bir hareketinden esas amacını anlayabiliyor, bir sözüyle kişiliği hakkında çıkarımlarda bulunabiliyorsun. Bu da seni ne yazık ki insanlardan uzaklaştırıp, yalnızlığı seven biri haline getirmiş. Çünkü insanların ikiyüzlülüğüne katlanmak yerine yapayalnız kalırım daha iyi diyorsun. Sevdiklerin ise senin için çok kıymetli onları üzen ya da zarar verecek birine hayatın pahasına bir kartal gibi saldırıyorsun. Ruh hayvanın kesinlikle bir kartal olmalı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
710
359
176
43
38
26
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilal Coşkun

Kurt! Kurt! Sen gözü kara ve çevresine karşı biraz mesafeli birisin. Soğuk ve ürkütücü bir yanın var ama aslında bu senin kendini koruma yöntemin. Çünkü bi... Devamını Gör

Nurcan Güneri

Sen gözü kara ve çevresine karşı biraz mesafeli birisin. Soğuk ve ürkütücü bir yanın var ama aslında bu senin kendini koruma yöntemin. Çünkü bir insana en bü... Devamını Gör

Mehmet Ali Bayram

kurt aynı beni tarif etti