Görüş Bildir
Haberler
PREZERVATİFİNİ SÖYLE SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM

PREZERVATİFİNİ SÖYLE SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM

Erkek Paketi
25.02.2014 - 16:13 Son Güncelleme: 25.02.2014 - 17:01

PREZERVATİFİNİ SÖYLE SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM

Biz erkeklerin halen en büyük sorunlarından biri prezervatif satın almaktır. Bir eczaneye girdiğimizde diğer ürünleri inceliyormuş gibi yapar, kimsenin olmamasına dikkat ederiz. Hatta eczacı bir kadınsa “Bir arkadaşım istedi” gibi anlamsız yalanlar uydururuz. Halbuki eczacı hele bir de güzel bir kadınsa bu işin keyfini çıkarmak gerekirken nedense anlamsız bir şekilde utanırız.

Keza büyük marketlerde de öyle. Başka hiçbir şey alacağımız yoksa bile, sadece prezervatif almış görünmemek için onu kamufle edecek şekilde birkaç ürün daha atarız sepete. Hatta kimse görmesin diye Jet Kasaları bile kullanırız bunun için.

İşte bütün bu sıkıntıları bizzat deneyimleyen girişimciler internetten prezervatif satarak erkekler için çok önemli olan bu sorunu çözdüler diyebiliriz. Yapılan bir araştırmaya göre, prezervatif ihtiyacı olan erkeklerin yüzde yetmişi artık siparişlerini online olarak verip bu dertten kurtuluyor.

Hatta geçen sene ABD’de bu işe bir de abonelik boyutu getirenler oldu. Türkiye’de de bunu yapan ve oldukça talep gören bir site var. Abonelik derken şunu kastediyoruz; istediğin prezervatifi bir kere belirliyorsun ve bunu örneğin iki ayda bir bana gönder diyorsun. Bir daha hiç düşünmene gerek kalmadan ayağına geliyor. Ne harika bir hizmet, değil mi?

Hizmet artınca prezervatif markalarının çıkardığı birbirinden farklı çeşitler de bizler için hem avantaj hem de bir bakıma dezavantaj oldu. Avantaj çünkü her çeşit talebe göre ürün var. Dezavantaj çünkü denemeden hangisinin en çok işimizi gördüğünü bilmemiz çok zor.

Tırtıklısından, çifte hazına, büyük boyundan, aromalısına, karşılıklı zevkten, non stop’una onlarca çeşit var.

Aşağıdaki linkten “Prezervatifini Keşfet” paketine giderek en bilinen üç markanın en çok satılan prezervatif modellerinin olduğu paketi görebilirsiniz. Bundan sonrası ise size kalmış. Sunması bizden, kullanması sizden :) 

                                                                             PREZERVATİFİNİ KEŞFET

Kaynak: http://www.erkekpaketi.com/kategori/5...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın