Görüş Bildir
Haberler
Prandelli'den Maç Sonu Açıklamalar

Prandelli'den Maç Sonu Açıklamalar

Fatih
31.10.2014 - 22:25

Prandelli'den Maç Sonu Açıklamalar

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, maç sonunda yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuştu.

İtalyan teknik adam, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'Kötü bir mağlubiyetten sonra kazanmamız gerekiyordu. İkinci yarıda istediğimiz oyunu az çok gösterebildik, istediğimiz ruhu yansıtabildik sahaya. Maçın başından beri bu futbolu oynamamız gerekiyordu ama yavaş ilerliyoruz. Yine de kazanmamız gereken bir maçı kazandık.

Biraz agresiflik ve biraz taktiksel değişiklik gerekebiliyor. İlk yarıda çok fazla açık veriyorduk, ikinci yarıda bunu değiştirmeyi başardık. Biraz daha inanarak oynadık, ileriye gitmeyi başardık ve maçı çevirdik.'

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/galatasaray...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Prandelli Sabri'nin Dönüşünü Yorumladı

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, 2-1 sonuçlanan Kasımpaşa mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam, Sabri’nin geri dönüşü ve taktiksel değişiklikler ile ilgili konuştu.

Cesare Prandelli’nin açıklamaları şu şekilde:

“Karşılaşmanın 2. yarısında istekli oynadık. Bir mağlubiyetten sonra kazanmamız gerekiyordu. İkinci yarıda istediğimiz ruhu sahaya yansıttık. Yavaş yavaş yükseliyoruz. Kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Mutluyuz. Biraz agresiflik, biraz da taktiksel değişiklikler gerekebiliyor. İkinci yarıda biraz daha yakın ve inanarak oynamaya başladık ve ileriye giderek pozisyon ürettik. Futbolda böyle güzellikler var” ifadelerini kullandı.”

SABRİ’NİN GERİ DÖNÜŞÜ

“Daha fazla polemiğe girmemek için bunları söyleyeceğim. Sabri tekrardan takıma katıldı ve yeni bir sayfa açtık. Yazın bazı kararlar alınmıştı. Yeni bir sayfa açıldığı için, yeni günlere ilerliyoruz”

SNEIJDER TAKTİKSEL BİR SEÇİMDİ”

“Değişikliklere alışık olmamız gerektiğini söyledim. İkinci yarı çift forvete döndük. Bunun kararını aldıktan sonra, meyvelerini aldık ve daha çok önde kaldık. Dört orta saha ile oynamamız taktiksel bir karardı. Taktiksel bir seçimdi Sneijder. Bir nedeni yoktu. Başka futbolcular denemek istedim. İkinci yarının altını çizmek lazım. Öyle oynarsak, bir sürü maç kazanabiliriz. Topu kazanma isteği, ikili mücadeleye girme isteği olsun, bunları başarabilirsek, bir sürü maç kazanabiliriz.”

“LİDER OLABİLİRİZ AMA…”

“Ne zaman iyi oynayacağımızı söyleyemiyorum. Daha çok gelişmemiz gerekiyor. Şu anda lider olabiliriz, ama daha da ilerleyip kendimizi geliştirebiliz.”

Amk Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/10/31/prandel...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0