Görüş Bildir
Haberler
2021 POMEM Mülakat Sonuçları Açıklandı mı? 27. Dönem POMEM Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

2021 POMEM Mülakat Sonuçları Açıklandı mı? 27. Dönem POMEM Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

POMEM mülakat sonuçları hakkında araştırmalar, katılım gösteren adaylar tarafından yapılmaya devam ediliyor. 8-21 Aralık 2020 tarihleri arasında alınan başvuruların ardından bilindiği üzere mülakat aşamaları tamamlanmıştı. Adaylar üç aşamaya girerek bütün işlemleri tamamladılar. Mülakatlar sonucunda lisans mezunu 5 bin 440 erkek, 960 kadın ve önlisans mezunu bin 360 erkek, 240 kadın polis alımının yapılacağı POMEM sınav sonuçları EGM PA üzerinden erişime açılacak. Peki, 27. dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanır? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

27. DÖNEM POMEM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılacak olan açıklamaya göre; POMEM mülakat sonuçları açıklanacak. Lisans mezunu 5440 erkek, 960 kadın, ön lisans mezunu 1360 erkek ve 240 kadın olmak üzere toplamda 8 bin aday alımı gerçekleştirilecek. Yapılan değerlendirmelerin ardından POMEM sınav sonuçlarının açıklanması beklenirken adaylar gözlerini konu ile ilgili gelecek son dakika açıklamasına çevirdi. Eylül ayının sonlarına doğru beklentiler artarken 27.Dönem POMEM sonuçları için henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

POMEM MÜLAKAT SONUÇLARI NEREDEN AÇIKLANACAK?

POMEM mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı. Adayların sınav sonuçları, sınav ile ilgili işlemler tamamlandıktan sonra Polis Akademisi Başkanlığınca ilan edilir.

Sınav sonuçları adaylara Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuçları duyurulmayacak ve sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın