Görüş Bildir
Haberler
Polisin Silahını Alan Suriyeli, Karakolda Polisleri Taradı: 1 Polis Vuruldu

etiket Polisin Silahını Alan Suriyeli, Karakolda Polisleri Taradı: 1 Polis Vuruldu

Kocaeli Gebze'de 1990 Halep doğumlu A.T., polis merkezinde polislere saldırdı, bir polis memurundan kaptığı silahla kadın bir polise ateş ederek yaraladı. Diğer bir polis memuru da müdahale ederken yaralandı. A.T., diğer polislerin bacağından vurmasıyla etkisiz hale getirildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oda TV'nin haberine göre olay önceki gece yarısı A.T.’nin, Medikal Park Hastanesinde kendisini odaya kilitleyerek kesici aletle intihar teşebbüsünde bulunmasıyla başladı. 

Suriye uyruklu A.T., Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğine bağlı ekipler tarafından intihardan vazgeçirildi ve intihara teşebbüsten hakkında işlem yapıldı. 

Fakat A.T. ifadesi bittikten sonra polis merkezi amirliğinden ayrılırken görevli bir polis memurunun kafasına yumrukla vurup boynuna sarılarak yere düşürdü.

Kafasını mermer zemine vuran polis memurunun yere düştüğü esnada belinden düşen silahı alan A.T. ise polis merkezinde rastgele ateş etmeye başladı. 

Bu esnada polis merkezi içerisinde bulunan kadın komiser yardımcısı sağ ayak bilek kısmından yaralandı. Bir başka komiser yardımcısı ise olaya müdahale ederken sol elinden hafif şekilde yaralandı. 

Saldırgan A.T., sol bacak baldır kısmından silahla ateş edilerek etkisiz hale getirildi. Hastanede tedavi altına alınan saldırganın hayati tehlikesinin sürdüğü aktarıldı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ da Twitter'dan yaptığı paylaşımda saldırganla ilgili "Hastane parasını Türk Milleti ödüyor. Çıkınca avukat parasını da biz ödeyeceğiz. Hapishane masrafı da bizden" ifadelerini kullandı. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
394
69
31
21
17
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nisa Bilgiç

Ay artık bi defolup gitsinler ama ya.Faydalarından çok zararları var amk…

imo teph

Ucu bize dokunurken kayıran polisler, şimdi ucu size dokunmaya başladı. Neden suriyeli kardeşinizi vurmaya çalışan türk polisine de biber gazı sıkmadınız?

Bozkurt

Biat etmeyen aklı selim vatandaşlara terörist derler ama bunlara diyemezler.