Görüş Bildir
Haberler
Pizza Hazırla Hangi Powerpuff Girls Olduğunu Söyleyelim!

etiket Pizza Hazırla Hangi Powerpuff Girls Olduğunu Söyleyelim!

Bakalım hangi Powerpuff Girls karakterisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. 👇

3. 👇

4. 👇

4. 👇

5. 👇

5. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

6. 👇

7. 👇

7. 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Blossom!

Blossom!

Her şeyden önce sen lider karakterli bir insansın. Zekisin de. Çalışmayı da çok seviyorsun. Sevdiğin insanlar için her şeyi yaparsın. Dostların için yaşıyorsun dersek abartmış olmayız bizce. Ama birileri senin liderlik vasfını sarsacak bir şey yaparsa kavga etmekten kesinlikle çekinmezsin. Olayların çözümünde ve çözmeye giden yollarda çok güzel planlar yaparsın. Sinirini de kontrol etmekte üstüne yok. Dostlarına akıl hocalığı yapmayı da seviyorsun.

Bubbles!

Bubbles!

Tatlı, sevecen ve şiddetten hoşlanmayan bir insansın. İnsanlar seni hayvanlara düşkünlüğünle tanır. Arkadaş grubunun birliği bozulmuyorsa bu senin yaptığın fedakarlıklar sayesinde. Arkadaşlarına çok bağlısın. Problemlerini şiddetle çözmek yerine konuşarak, iletişim kurarak çözeceğine inanıyorsun. Arkadaş ortamında sorunu olan arkadaşına ona olan sevginden dolayı kıyamadığından ne kadar kızgın olursan ol ilk yardımına koşacak bir insansın. Dışarıdan ne kadar sessiz görünsen de manevi olarak çok güçlü bir karaktersin.

Buttercup!

Buttercup!

Genel olarak sakin görünsen de sinirlendiğinde gözün hiçbir şeyi görmüyor. Yemek yemeyi çok seviyorsun. Çok sevmek az bile kalır. Boğazına çok düşkünsün çok :) Plan yapmayı da pek sevmiyorsun. Doğaçlama yaşamak tam ama tam sana göre. Ama bazen düşünmeden yaptığın davranışlar yüzünden çok sevdiğin insanları kırabiliyorsun. Sonra deli gibi pişman oluyorsun ama iş işten geçmiş oluyor. Bizce sinirlendiğinde derin bir nefes alıp düşünmelisin ya da kimseyi kırmamak için bulunduğun ortamdan uzaklaşmayı deneyebilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
452
269
170
81
46
33
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın