Görüş Bildir
Haberler
Pınar Karşıyaka'nın Rakibi Zalgiris Kaunas

Pınar Karşıyaka'nın Rakibi Zalgiris Kaunas

Batuhan
28.10.2015 - 12:59

THY Avrupa Ligi'nde birer galibiyet ve mağlubiyeti bulunan Pınar Karşıyaka, gruptaki 3. maçında yarın Zalgiris Kaunas'ı konuk edecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde birer galibiyet ve mağlubiyeti bulunan Pınar Karşıyaka, C Grubu'ndaki 3. maçında yarın Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas'ı konuk edecek.

Pınar Karşıyaka, kendisi gibi 3 puana sahip Zalgiris Kaunas'la saat 19.45'te Karşıyaka Arena'da karşılaşacak.

Gruptaki ilk maçında Barcelona Lassa'yı mağlup eden Pınar Karşıyaka, deplasmanda Panathinaikos'a yenilmişti. Litvanya ekibi ise deplasmanda Stelmet Zielona'yı yenmiş, evinde Lokomotiv Kuban'a mağlup olmuştu.

Pınar Karşıyakalı Palacios, 2013-2014 sezonunda Zalgiris Kaunas'tan Seibutis'le Lietuvos Rytas'ta forma giymişti. Justin Carter ile Kerem Gönlüm ise geçen sezon Galatasaray'da Pocius'la aynı takımda yer almıştı.

Avrupa'da 136. randevu

Avrupa kupalarında 136. maçına çıkacak Pınar Karşıyaka, daha önceki 135 karşılaşmada 66 galibiyet, 68 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Pınar Karşıyaka, bu müsabakalarda 10 bin 692 sayı üretirken, potasında 10 bin 606 sayı gördü.

Litvanya ekipleriyle 5. randevu

Zalgiris Kaunas ile ilk kez karşılaşacak Pınar Karşıyaka, Litvanya ekipleriyle daha önce 4 maça çıktı.

Bu maçlarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Pınar Karşıyaka, geçen sezon ULEB Avrupa Kupası son 32 turunda aynı grupta yer aldığı Neptunas'ı her iki maçta da mağlup etmiş, son 16 turunda eşleştiği Lietuvos Rytas'la ilk maçta berabere kalmış, rövanş maçında rakibini yenerek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

Daha önce Türk takımlarıyla 36 maça çıkan Zalgiris Kaunas ise bu müsabakalarda 19 galibiyet ve 17 yenilgi aldı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
0
0
0
0
0