Görüş Bildir
Haberler
Pençe Kilit Operasyonu'nda 4 Asker Şehit: Bakan Akar ve Komutanlar Sınır Hattına Gidiyor

Pençe Kilit Operasyonu'nda 4 Asker Şehit: Bakan Akar ve Komutanlar Sınır Hattına Gidiyor

Batuhan
24.05.2022 - 13:39

Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit operasyon bölgesinde çıkan çatışmada 4 askerin şehit olduğu 3 askerin de yaralandığını açıkladı. Bakan Akar ve beraberindeki komutanların sınır hattına gittiği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 4 askerin şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 'Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 24 Mayıs 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada, üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz' denildi.

Bakan Akar ve komutanlar sınır hattına gidiyor

Bakan Akar ve komutanlar sınır hattına gidiyor

Bakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, bölgede operasyonlar, olumsuz hava şartlarına rağmen karadan ve havadan devam ediyor.

Milli Savunma Bakanı Akar da beraberinde, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Avsever ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile sınır hattına gidiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
chicharito

seçimler yaklaşıyor arkadaşlar. Rabbim rahmet eylesin canını veren kınalı kuzulara

cemaras

Şu Nalet Terör Bitmiyor mu Yoksa Bitirmek mi İstenmiyor ?

paranoid

hem besleyen hem nemalanan olursan bitmez

Trabzonnn

Azmettiriciler bunun edebiyatını yapacaklar o yüzden ''3 5 Mehmet'' ölmeli