Görüş Bildir
Haberler
Pazar Alışverişine Göre Seni Sana Anlatalım!

etiket Pazar Alışverişine Göre Seni Sana Anlatalım!

Param olsa da ben de alsaaamm!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pazar arabanı doldur bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen tutumluluğun kitabını yazmışsın...

Senin için biraz tutumlu desek yeridir. Bak ama kesinlikle cimri demiyoruz. Yalnızca yarınlar yokmuş gibi hareket etmek sana göre bir durum değil. Her zaman temkinlisin ve aslında bu hem seni hem de çevreni aşırı olumlu etkilemiş. Yaptığın yatırımlar sayesinde mükemmel bir gelecek seni bekliyor olabilir. Kendine her şeyi alarak şımarabiliyorsun, fakat yalnızca doğru yeri ve zamanı bekliyorsun.

Sen sevimliliği ilke edinmişsin...

Sevimlilik senin resmen kanına işlemiş. Herkes tarafından aşırı seviliyorsun. Senin için bir nevi ortamın neşe kaynağı desek yalan söylemiş olmayız. Her an her yerde ortalığı hareketlendiriyor ve tatlı tavırlarınla gönülleri fethediyorsun. Pazar çantana da tıpkı senin gibi en tatlı meyveleri sıralamışsın. Şahanesin şahane!

Fedakarlık senin kanına işlemiş...

Seni arkadaşların süper kahramanı olarak görebiliriz. O kadar fedakarsın ki çok yoğun bir işin olsa bile ihtiyacı olanın yanına hiç kuşku duymadan koşuyorsun. Bu durumunu biraz da olsa suistimal edenler elbette oluyor, fakat kocaman kalbinle herkese kucak açtığın için pek de umursamıyorsun. Senin için en önemli olan şey hiç şüphesiz ki çevrendeki insanların mutluluğu!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
213
136
77
48
23
18
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Haneul Hwang

Sevimlilik senin resmen kanına işlemiş. Herkes tarafından aşırı seviliyorsun. Senin için bir nevi ortamın neşe kaynağı desek yalan söylemiş olmayız. Her an h... Devamını Gör

Harleen quinzell

Fedakarlık senin kanına işlemiş...

Aleyna ateş

Bendede aynı hihihi

Bilim Bilimi

Sen sevimliliği ilke edinmişsin...