Görüş Bildir
Haberler
Paylaştığı Videoyla Tepki Çeken Afgan 'Gazeteci': 'Türk Kadınlarından ve Tanju Özcan'dan Özür Diliyorum'

etiket Paylaştığı Videoyla Tepki Çeken Afgan 'Gazeteci': 'Türk Kadınlarından ve Tanju Özcan'dan Özür Diliyorum'

Gazeteci olduğunu söyleyen Sunatullah Saadat adlı bir Afgan vatandaşının Türkiye'deki kadınlara ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a hakaret ettiği video tepki topladı. Gelen eleştirilerin ardından bir video daha paylaşan Saadat, 'Tüm Türk kadınlarından ve sayın Tanju Özcan'dan özür diliyorum' dedi. Sosyal medyada ise  #SunatullahSaadatTutuklansın etiketiyle kampanya başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

YouTube'da yayınladığı video ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Afgan göçmenlere yönelik sözlerine tepki göstererek Özcan'a hakaret eden ve sözlerinin devamında Türkiye'deki yaşam biçimi ile kadınları hedef alan 'gazeteci' Sunatullah Saadat, özür diledi.

Tanju Özcan için 'şerefsiz' ifadesini kullanan Saadat, "Gece gündüz göğüslerini göstererek para kazanan sizin gençleriniz değil mi?" demişti. O video için 👇

Sözleri tepki çeken Saadat, yayınladığı 'özür' videosunda "Belediye başkanı bütün Afganlara eğitimsiz, bilgisiz, dilenci diyor. Onu da bir düşünün" dedi. 🎥

Saadat, yayınladığı videonun kesilmiş ve montajlanmış olduğunu savunarak 'Ben Türkiye'de 1 sene yaşamışım ve Türkçe'yi de o kadar iyi bilmiyorum. Ben Tanju Özcan'ın haberini izledikten sonra çok duygulandım. Ben  bir gazeteciyim kendi halkımı savunmak istedim. Biliyorsunuz bir insan duygulanınca saçma sapan şeyler de konuşur' dedi. 

'Tanju bey halkın seçtiği bir adam, ondan da özür dilerim. Bütün Türk kadınlarından da özür dilerim' diyen Saadat, sözlerinin devamında 'Ama kendiniz düşünün ben haklı olmasam da şimdi ben geldim Türk kadınlarına bir şey dedim bütün Türkiye ayağa kalktı. Nasıl bir belediye başkanı geliyor bütün Afganlara eğitimsiz, bilgisiz dilenci diye hitap ediyor. Onu da bir düşünün' ifadelerini kullandı.

Öte yandan #SunatullahSaadatTutuklansın etiketi sosyal medyada gündem olmuş durumda 👇

Öte yandan #SunatullahSaadatTutuklansın etiketi sosyal medyada gündem olmuş durumda 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
792
254
58
13
12
8
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bu sapık pezevengin suçu yok .Suç bunun gibi davarları ülkeye dolduran zihniyette. Türk halkı evlerine hapsedildi.Bunlar yüzünden DIŞARI ÇIKAMIYORUZ!!!

kartacali

akp bunu bakan yapsın bence onlara yakışır

rcpbyrm

ne kadar özür dilesende fikrin ve zikrin ortaya çıktı ! yavşak sapık piç !