Görüş Bildir
Haberler
Pavyonda Çalışsan Görevin Ne Olurdu?

etiket Pavyonda Çalışsan Görevin Ne Olurdu?

Acaba pavyonda çalışsak oradaki işimiz ne olurdu? Bu soruyu uykusuz geceler boyu düşünüp durmak zorunda değilsiniz. Sizin için bunu cevabını bulabileceğiniz bir test hazırladık. Artık pavyondaki işinizi öğrenebileceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım kendini nasıl tanımlarsın?

2. Neden pavyonda çalışıyorsun, başka iş mi yok?

3. Geçmişe dönsen neyi değiştirirdin?

4. Kadere inanır mısın?

5. Sana göre eğlence nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak hangi şarkı senin yüreğine dokunuyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Pavyon İşletmecisisin!

Sen Pavyon İşletmecisisin!

Maşallah, sen kurnaz bir tilkisin! Koyduğun kuralların dışına çıkanın Allah yardımcısı olsun. Sende yürek yok taş var taş! Herkesi avucunda oynatırsın, istediğin insanı anında kandırırsın. Soğukkanlılığın ve insan sarraflığınla hem çalışanlarını hem de müşterilerini mükemmel idare edersin. Gazinocular kralı olursun böyle giderse.

Assolistsin!

Assolistsin!

Ah sen nasıl da yaralı bir ceylansın. O sahneye çıkıp en güzel şarkıları muhteşem sesinle söyleyip insanları eğlendiriyorsun. Fakat kimsenin bilmediği yaraların var. Oralarda olmaması gereken bir insansın. Saraylara layık asaletin var ama hayat acımasız, kader seni buralara getirmiş. Ortamdaki herkes seni görür görmez anlar. Sen oraların insanı değilsin.

Pavyonda garsonsun!

Pavyonda garsonsun!

Valla senin bahtsız kaderin, ne diyelim. Ekmeğinin derdindesin ama sen de az cin değilsin. Ayrıca soliste çok aşıksın. O seni hiç fark etmiyor. Bazen ukala müşterilerin tabağına tükürmek geliyor içinden ama yapmıyorsun. İnşallah daha iyi bir iş bulup buraları bırakacaksın. Başka hayallerin var senin. Bir gün solisti Allah'ın emriyle isteyeceksin.

Pavyonun tuvaletçisisin!

Pavyonun tuvaletçisisin!

Off bütün gıybetler sende. Kim kiminle birlikte, kim nereden gelmiş, hikayesi nedir, her şey senden sorulur. Ayrıca kimse anlamıyor ama bu pavyonda eve en çok parayla dönen sensin. Kolundaki bilezikleri nasıl yaptığını sanıyorlarsa artık. Herkes derdini sana anlatır. Sen hem kirli bir çıkın, hem de çok fenasın. Oradaki herkes giderken sen dönüyordun. Oranın en akıllısı sensin.

Kapıda korumasın!

Kapıda korumasın!

Ay senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Bu işi bulana kadar gece bekçiliği mi yapmadın, inşaatlar da mı çalışmadın, komilik mi yapmadın...Çok zor günler yaşadın fakat hiç pes etmedin. Bu işi biraz da iri cüssen ve sert görüntün sayesinde buldun. Zorlanmıyor değilsin ama en belalı tiplerle sen uğraşıyorsun. Zaten kavgada seni devirecek kimse yok. İçeridekilerle de pek aran yok. Çok yumuşak yüzlüler. Sen olmasan üç günde burası birbirine girer.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1548
477
317
103
91
83
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KaRaBaSaN

Şöyle baktım herkes'e assolist, işletmeci çıkmış. Kim konsomatris olacak? Kim garson olacak? Kim müzisyen olacak? Yıllardır gazino, pavyon alemindeyim böyle ... Devamını Gör

birisi

Pavyonun tuvaletçisisin! yaa siktir git piç hep paralı olanları seçtim!!11!

Mermaid Kloi

ASJHDJAHSJAHSJDAHSJJHSA

Burakhan Kemeröz

bu işsizlik yüzünden pavyona kadar düştüysem, kesin orospu olurum ben.