Görüş Bildir
Haberler
Partnerlerinin Çatır Çatır Aldatmalarını Ekran Başında Canlı İzleyen Kadınlar

etiket Partnerlerinin Çatır Çatır Aldatmalarını Ekran Başında Canlı İzleyen Kadınlar

İlişki yaşamanın en zor taraflarından bir tanesi de güven duygusunu sağlamak. Amerika'da bu konuda şüphesi olanların başvurduğu bir YouTube kanalı var. To Catch a Cheater isimli program yapımcıları, kendilerine başvuran kişilerin sevgililerini test ediyorlar. Bu sadakat testi bazen canlı, bazen de kayıt olarak gerçekleşiyor ama kesinlikle başvuran kişi yaşanan bütün detayları bilgisayar ekranından seyredebiliyor. 

Çoğu kişinin sevgilisi bu sadakat testinden kalmış. Özellikle 'Benim sevgilim hayatta yapmaz' diyenlerin sevgilileri mutlaka yapmış! Aralarında elbette gayet net bir şekilde 'Hayır, kız arkadaşım var sağol!' diyenler de var. Bu arada sadece kadınların değil, erkeklerin de bu kanala başvurduğunu hatırlatalım. 

Buyrun size birbirinden ilginç 3 adet sadakat testi özeti:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olayımız "Singapur'da turist olmanın zorlukları" konusunu işliyor. Oyuncu kız, test edildiğinin farkında olmayan adamın yanına yanaşıp adres soruyor.

Bu arada yan ekranda görmüş olduğunuz hanım, şapkalı adamın kız arkadaşı. Oyuncu kız adama "Kız arkadaşın var mı?" diye soruyor. Adam hiç tereddüt etmeden "YOK" diye cevap veriyor. Valla bravo!

Oyuncu kadın, iyice kulak memesi kıvamına gelmiş adamdan telefon numarasını istiyor. Büyük bir zevkle bu bilgiyi kendi elleriyle kızın telefonuna kaydediyor.

Kadın, adama "Bak eminsin di mi, kız arkadaşın yok?" diye üstüne bastıra bastıra soruyor çünkü akşam mesaj atacak. Cevap yine aynı, "Yok"!

Yaklaşık 15 saniye önce tanışan çift, birbirlerine sarılarak veda ediyor. Bilgisayar başında olanları izleyen gerçek kız arkadaş ise şokun etkisinde! Böylece yeni bir yasak aşk doğuyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Şimdiki olay ise insanın "Düşmanımın başına bile gelmesin" diyeceği cinsten. Test edilen adam bir bilgisayar teknisyeni. Bir kadın, bozulan bilgisayarını göstermek için onu eve çağırıyor.

Bilgisayarın sıkıntısı ile ilgili konuşulduktan sonra kadın bir dansçı olduğunu söylüyor ve eğer isterse adama özel bir dans yapabileceğini de ekliyor.

Konu bilişim ve teknolojiden yavaş yavaş uzaklaşırken, ekranın başında olayları seyreden gerçek kız arkadaş hafiften sinir krizlerine girmeye başlıyor haliyle.

Teknisyen bey kız arkadaşı olmadığını söyledikten sonra, kadının da erkek arkadaşı olmadığından emin olmak istiyor. İlginç...

Libidosuna kulak veren adam, diğer yandan ekmek parasından olmaktan korktuğu için oyuncu kadına bu olanlardan ve olacaklardan kimseye bahsetmemesini rica ediyor ve yatak odasına geçiyorlar... Güle güle sadakat!

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Son olayımız da güler misin, ağlar mısın dedirten cinsten. Test edilen adam oyun camiasında bilir kişi yani bir "Gamer". Test edilme kurgusu da "Sizinle röportaj yapacağız" üzerine geliştirilmiş.

Röportaj yapılırken kameraman farklı bir lens almak üzere kamera başından ayrılıyor ve adam, hazır kamera kayıtta değilken röportaj yapan kızın Instagram'ını eklemek istiyor.

Birbirlerinin Instagramını alan ikili fotoğraflara bakarken sunucu kız adamın sevgilisini kastederek "Bu kim?" diye soruyor. Adamın cevabı: KIZ KARDEŞİM!

Adamın sevgilisine KIZ KARDEŞİM demesini bırakın, adamın herhangi bir kız kardeşi yok. Neyse... Dövmeler gösteriliyor, araya "Bu arada çok iyi yemek yaparım :)" bilgisi sıkıştırılıyor.

Bu arada gerçek kız arkadaş da aynı mekanda, yani olay CANLI! Ekran başında olayları seyrettikçe daha da deliriyor kız arkadaş. Kamera arkasından çıkıp önüne doğru yol alıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adama "Napıyorsun sen?" diye sorarken bu arada oyuncu kız da "Aaa bu kız kardeşin değil mi?" diyor. Olaylar çok karışıyor, adam kız arkadaşına "AYIP DEĞİL Mİ HERKESİN İÇİNDE?" diye çıkışıyor. Atmıyoruz, gerçekten böyle! Bir yuva daha ihanet yüzünden yıkılıyor...

Sonuç olarak siz siz olun sevgilinizi aldatmayın. Üstelik bi de böyle rezil olma ihtimaliniz var. Çok ayıp!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1640
501
330
235
145
117
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?