Görüş Bildir
Haberler
Partnerinle Ne Kadar Uyumlusunuz?

etiket Partnerinle Ne Kadar Uyumlusunuz?

Ecivicivokke
02.06.2023 - 23:02

Bir ilişki içerisindesin fakat uyumunuzdan şüphe duymaya mı başladın? Kafa karışıklığını gidermek, sorularının yanıtını almak için doğru yerdesin!

Seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim!

2. Ne zamandır birliktesiniz?

3. Görüştüğünüzde yapacağınız aktiviteler konusunda benzer seçimler yapabiliyor musunuz?

4. Birlikte gelecek hayalleri kurabiliyor musunuz?

5. Çok sık anlaşmazlık yaşıyor musunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tartışmalarınızda birbirinizi anladığınızı düşünüyor musun?

7. Diyelim ki bir konuda partnerine ihtiyacın var. Ondan yardım istemekten çekinir misin?

8. Son olarak, müzik zevkiniz benziyor mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Uyumun kitabını yazmışsınız!

Siz adeta birbiriniz için yaratılmış gibisiniz! O kadar iyi anlaşıyorsunuz ki, ortak dostlarınızla buluştuğunuzda sizi hayretle izliyorlar. İnsanlar size tartışmayı ve herhangi bir konuda fikir ayrılığına düşmeyi yakıştıramıyor bile. Zaman zaman fikir ayrılıklarınız oluyor tabii ama her zaman orta noktada buluşmayı başarıyorsunuz. Tartışmalarınızdan yakın çevrenize hiçbir zaman bahsetmiyor, birbiriniz hakkında hep iyi şeyler konuşuyorsunuz. İkinizin de farklı kişiliklere sahip olduğunun farkındasınız ve birbirinizi farklılıklarınızla seviyorsunuz. En önemlisi de bu değil mi zaten?

Uyumlusunuz!

Siz oldukça uyumlu bir çiftsiniz. Buluştuğunuzda ne yapacağınızı seçmek konusunda zorlanmıyor, ortak müzikler dinliyor, hayattan benzer şeyler istiyorsunuz. Gelecek hayallerinde birbirinize yer veriyor, partnerinizle yaşayacağınız bir dünya hayal ediyorsunuz. Çok sık tartışmaya girmiyor, girdiğinizde de birbirinizi çok iyi tanıdığınız için sorunları hızla çözebiliyorsunuz. İlişkinin emek vererek güzelleşeceğinin farkındasınız ve birbirinizi her zaman önemsiyorsunuz. İkiniz de birbirinizi hayatınızın en güzel yerine koymuşsunuz!

Eh işte!

Sizin ilişkiniz ya daha çok başlarda ya da birbirinizi tanımak için daha fazla zamana ihtiyacınız var. Tamamen farklı bir çevrede yetişmiş biriyle uyum sağlamak kimse için kolay değildir fakat önemli olan o farklılıkları kabul ederek uyumlu birliktelik sağlamaktır. Siz birbirinizi daha pek iyi tanıyamadığınız için fikir ayrılıklarınız da fazla oluyor tabii. Partnerinizi tanımaya, onun isteklerini anlamaya yönelik sorular sorarak uyumu yakalayabilirsiniz. Zamanla daha uyumlu olduğunuzu fark edeceksiniz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
33
22
14
10
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Uyumun kitabını yazmışsınız!

Buglem

Uyumun kitabını yazmışsınız! Dimii

Arda Sarıgül

Kendimle çok uyumluyumuşum partner derken bundan bahsediyordu demi