Görüş Bildir
Haberler
Partnerinle Arandaki Duvarı Yıkmak İçin Tavsiye Veriyoruz!

etiket Partnerinle Arandaki Duvarı Yıkmak İçin Tavsiye Veriyoruz!

Ecivicivokke
12.11.2023 - 22:01

Bu içeriğe geldiğine göre partnerinle aranıza duvarlar örülmüş, her şey aynı ama bir şeyler eksik gibi...

Bu testte partnerinle arandaki duvarları yıkmak için ihtiyacın olan o tavsiyeyi veriyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim!

2. Son zamanlarda partnerinle nasıl iletişim kuruyorsunuz?

3. Birbirinize yeteri kadar vakit ayırdığınızı düşünüyor musun?

4. Peki ya aranızdaki duygusal bağı değerlendirecek olursan?

5. Anlaşmazlık yaşadığınız zamanlar nadiren mi oluyor yoksa sürekli bir çatışma içinde misiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Partnerinin yaşamı hakkında ne kadar bilgilisin?

7. Birbirinize nasıl hitap ediyorsunuz?

8. Son olarak gelecek hakkında konuşup uzun süreli planlar yapıyor musunuz?

Birbirinizi anlamaya ve duygusal deneyimlerinizi paylaşmaya istekli olun!

İlişkinizde yaşadığınız iletişim problemleri aranızda duvar örülmesine neden olabilir. İletişimde yaşanan sıkıntılar pek çok ilişkide meydana gelebilir, yani bu kaygılanılması gereken bir durumdan ziyade çaba harcayarak çözülmesi gereken bir durumdur. Aranızdaki duvarları yıkmak için adım atmak, ilişkinizi yeni baştan inşa etmek ve daha sağlıklı bir hale getirmek için oldukça önemlidir. Birbirinize daha fazla odaklanarak, söylediklerinizi içtenlikle dinleyerek, eleştiriler yerine özgün ve açıklayıcı ifadeler kullanarak aranızdaki duvarları yıkabilirsiniz. Bu yalnızca aranızdaki bir süreç, eğer ikiniz de istekliyseniz her şeyi yeni baştan yapabilirsiniz!

Geçmişteki sorunlarınızı ele alın!

İlişkilerde geçmişte yaşanan sorunlar kimi zaman tam olarak çözülemez ve ilişkide problem yaratmaya devam edebilir. Bu problemleri ele almak ilişkide önemli bir adımdır. Geçmiş sorunlar üzerinde konuşarak bu yaraları iyileştirmek gelecekte benzer problemlerin yaşanmasına engel olabilir. Her ikinizin de öncelikle problemlerinizi belirleyerek birbirinize açık bir biçimde ifade etmeniz gerekir. Bu sorunları konuşurken birbirinizi eleştirmek yerine, ben bunu hissettim ya da bu davranış bana iyi hissettirmedi şeklinde duygularınızı ifade edebilirsiniz. Eleştiri devreye girdiği anda partneriniz kendini savunmanın yollarını aramaya başlayabilir ve bu sağlıklı bir iletişimden uzaklaşmanıza sebep olur. Bu sorunları birlikte nasıl aşabileceğinize odaklanarak aranızdaki duvarları ortadan kaldırabilirsiniz!

Sabırlı ol ve ilişkindeki olumlu şeylere odaklan!

Sizin ilişkinizdeki duvarı ortadan kaldırmak için daha fazla sabır göstermeye ve anlayışlı olmaya ihtiyacınız var. İlişkilerin kimi zaman daha fazla sabır gerektiren dönemleri olabilir. Bu dönemlerin farkında olarak ve kendini buna hazırlayarak bu süreci senin için daha iyi bir hale getirebilirsin. Her ilişkide iniş ve çıkışlar yaşanır. Önemli olan bu inişler sırasında sevgi, saygı gibi sizi bir arada tutan şeyleri kaybetmeden bir arada kalabilmektir. Sabır bu süreçte oldukça gereklidir. Sen sabır gösterdikçe ilişkindeki problemlere daha yapıcı bir biçimde yaklaşabilir, öfkelenmeden sorunları çözmeyi sağlayabilirsin. Unutma, bu yalnızca bir dönem!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
6
5
4
3
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın