Görüş Bildir
Haberler
Partnerinizin Telefonunu Gizlice Kurcalamamanız İçin 12 Aşırı Mantıklı Sebep

Partnerinizin Telefonunu Gizlice Kurcalamamanız İçin 12 Aşırı Mantıklı Sebep

Modern çağın hem büyüsü hem de laneti akıllı telefonlar... Yalnızca bir uygulamanın ucundan herşeye ulaşabildiğimiz bu küçük cihazlar romantik ikili ilişkilerde de iniş çıkışlara sebep olabiliyor. PizzaBottle'dan sizler için uzman görüşlerini derledik ve neden partnerlerin telefonlarını gizlice kurcalamaması gerektiğini anlattık.

Kaynak: https://pizzabottle.co/92477-you-shou...
İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Bu kişinin özel hayatına yapılmış bir saygısızlığın yanında, mahremiyetinin de ihlalidir!

Partnerinizin telefonuna gizlice bakmak, onun yüzüne karşı yalan söylemek kadar kötü bir davranıştır. Eğer sevgilinizin arkasından iş çevirecek noktaya geldiyseniz, ortada büyük bir sorun var demektir. 

Romantik partnerinizin sizin bilginiz dışında arkadaşları, ailesi ve çevresiyle iletişim kurabilir. Bunu hiçe saymak ise ona olan saygınızın sorgulanması demektir.

11. Kendi kendinizi kızdırmaktan başka hiçbir şey yapamayacağınızı bilin.

Eğer partnerinizin telefonuna gizlice bakıyorsanız, bunun ardındaki sebebi gözden kaçırmamak gerek. 

Mutlaka aradığınız bir şey vardır. Fakat büyük olasılıkla aradığınız şeyden çok farklı bir şeyle karşılacak ve sinirleneceksiniz. Sonra da bunu alışkanlık haline getirip sürekli olarak didiklemeye devam edeceksiniz.

10. Kafanızı kurcalayan bir şey bulursanız, sevgilinize ne diyeceksiniz?

Telefona baktınız. Hoşunuza gitmeyen, şüphe uyandıran bir durumla karşılaştınız. 

Peki sevgilinize nasıl konuyu açacaksınız? Yoktan yere şüpheleriniz uğruna telefonuna baktınız, anlaşılmayacak kadar basit şeylerle karşılaştınız. Bunu onunla konuşabilecek misiniz?

9. Konuşulan konunun başını sonunu, içeriğini bilmiyorsunuz...

Çoğunlukla gördüğünüz mesajın başını sonunu, içeriğini bilmeyeceksiniz ve sohbete aradan giren kişi gibi anlamdan sinirlendiğiniz bir durum oluşacak. Kafanızda ardı arkası bitmeyen varsayımlar olacak ve daha da rahatsız hissedeceksiniz.

8. Sizde de suç olduğunu unutmayın!

Partnerinizin telefonunda kendinizle ilgili eleştiriler, ya da arkadaşından duyduğu kötü yorumlara katılma, hatta nefret duyguları ya da ünlü ve güzel biri hakkında yorumlar okuyabilirsiniz. 

Unutmayın ki insanlar sinirlendiğinde ağızlarından istemedikleri laflar çıkabilir ve bu onların size karşı gerçek duygularını yansıtmaz. Gidip sevgilinizle kavga çıkarmadan önce, sizin de telefon karıştırarak hata yaptığınızı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Bu davranış ona güvenmediğinizi gösterir!

Eğer bir insanın telefonuna bakıp 'ne işler çevirdiğini' merak edecek duruma geldiyseniz, ona karşı güveniniz kökten sarsılmış demektir. 

Bu telefonda sadece aldatıldığınız gerçeğini arıyorsunuz anlamına gelmez. Belki size başka konularda yalan söylüyor olduğunu sanmış olabilirsiniz.

6. Kendinize güvenmediğinizi de...

6. Kendinize güvenmediğinizi de...

Psikoterapist ve nöromarketing uzmanı Michele Paiva şöyle diyor; 

'İnsanlar, güven kaybı duyduklarının diğer kişi olduğunu iddia ederler, ancak, aslında çoğu zaman yeterli olmadığımızı hissetmemizden kaynaklanır.

Güvendiğimiz insanlarla birlikte olmayı hak ediyoruz ve haklı olarak bunu istiyoruz. Eğer kendinizi daha çok sevmeye ihtiyacınız varsa, terapi yardımı almalısınız. Eğer herkese kötü adammış gibi bakarsak, kendimizi kurban sıfatında hissederiz. Bu noktada mağdur olan kişi, kendi dünyasında güvene güvenmeyen bir kişidir ve bu bir öz-sevgi ve kendine güven meselesidir.'

5. Er ya da geç ağzınızdan kaçıracaksınız!

5. Er ya da geç ağzınızdan kaçıracaksınız!

Partneriniz size arkadaşlarıyla yaptığı planlardan bahsetmemiş... Siz de bunu telefonunda gördünüz. Peki konu açılınca ağzınızdan kaçırmayacak mısınız?

4. Sevgiliniz bunu yaptığınızı öğrendiği zaman bir daha size asla güvenmeyebilir.

4. Sevgiliniz bunu yaptığınızı öğrendiği zaman bir daha size asla güvenmeyebilir.

Partneriniz telefonunu kurcaladığınız anlayınca, artık ona güvenmediğinizi fark edecek. Özel hayatına girilmiş, ondan gizlice işler çevrilmiş ve kim bilir daha neler olmuş diye düşünecek. Size olan güveni de yerle bir olabilir! 

Düşünsenize, hiçbir suçunuz yokken partneriniz sizden şüpheleniyor?

3. Böyle bir davranışta bulunuyorsanız, ilişkinize inancınız da neredeyse hiç kalmamış demektir.

3. Böyle bir davranışta bulunuyorsanız, ilişkinize inancınız da neredeyse hiç kalmamış demektir.

Sanki mutsuz olmak için çaba sarfediyorsunuz. İlişkinizde sorun çıkarmak istiyorsunuz... Bazı şeyleri konuşmak yerine sorunları büyütecek tercihler yapıyorsunuz. 

İnsan bazen mutsuz olduğunda, olayları sabote etmeyi seçer! Şüpheleriniz varsa konuşmak yerine, gizli şeyler yapmayı seçmeyin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Bir kez yaptınız mı her zaman yapabilirsiniz.

Sevgilinizin telefonunu karıştırdığınızda, aradığınız 'şeyi' bulma ihtimaliniz oldukça düşük. Bu yüzden bunu sürdürür ve tekrar tekrar aynı hataya düşebilirsiniz. Ayrıca telefon kurcalamak olarak başlayan bu davranış sonra bilgisayarını, tabletini karıştırmaya hatta işyerine gidip onu gözetlemeye kadar gidebilir.

1. İçinde güveni kalmamış bir ilişki artık sürdürülmesi imkansıza yakın bir ilişkidiri... Belki telefonunu karıştırmak yerine bu ilişkinin nereye gittiği hakkında konuşabilirsiniz!

Güven olmayan ilişkide kavgalar artar, artık ince buzda yürüyorsunuzdur; ilişkide birçok sorun yaşanacaktır. 

Gizli işler yapmak yerine, erkek/kız arkadaşınızla sakince konuşun ve aklınızdaki soru işaretlerini onu kırmadan yöneltin. İzleyebileceğiniz en sağlıklı yöntem, uzmanlara göre, bu olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
16
7
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?