Görüş Bildir
Haberler
Parasız Kaç Gün Dayanabilirsin?

etiket Parasız Kaç Gün Dayanabilirsin?

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Fiziksel acı mı ruhsal acı mı senin için daha korkutucu ve üstesinden gelmesi daha zor görünüyor?

4. Dışarıda yemek yemeyi ne kadar seversin, puanlar mısın?

5. Bu soruya tüm içtenliğinle cevap vermeni istiyoruz. Cömert bir insan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Para senin için bir araç mı yoksa amaç mı?

7. Son olarak doğduğun ayı söyler misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

1 gün!

1 gün!

Üzgünüz, başaramadın. Senin parasızlığa dayanma maceran ilk günün sonunda bitmeye mahkum gibi görünüyor. Biraz daha çabalarsan belki ama belki bir kaç gün daha dayanabilirsin ama senin gibi bir insanın parasız yaşaması susuz yaşaması gibi bir şey. Parasızlık pek sana göre değil bundan emin olduk.

3-4 hafta!

3-4 hafta!

Senin parasızlığa dayanma gücün pek uzun soluklu olacak gibi değil. Hemen paranı yiyip bitirmezsin bir süre yettirirsin belki ama çok uzun süre de  parasız kalamaz gibisin. Belli konularda başarılı olsan bile fiyat pahalılığı seni oldukça zorlayacak cinsten. Yani uzun lafın kısası parasızlık çok da senin için uygun görünmüyor ama parasızlığa 3-4 hafta bile dayanmak çok büyük bir meziyet.

6 ay!

6 ay!

Senin ruhun gerçekten paraya hiç ihtiyaç duymuyor.Manevi şeylerden çok mutlu olduğun için elindeki parayla sadece yaşamsal faaliyetlerini sürdürüyorsun. Belki biraz çabalasan 1 yıl bile parasız kalabilirsin. Parasızlık anlarındakı o inanılmaz zor şartlar senin için üstesinden gelinmesi gereken sıradan engeller adeta. Uzun aylar boyunca hem fiziksel hem de ruhsal olarak parasızlığın oluşturduğu koşulların altından kalkabilecek gibisin.

1 yıl!

1 yıl!

İşte gerçekten paraya ihtiyaç duymayan, para olmadan da hayatını sürdürebilen bir insan! Senin için ne söylesek eksik kalacak. Sen dünyanın en kötü problemi olan parasızlıkta yaşamak konusunda bir numarasın diyebiliriz. Sende parasızlık konusundaki zorlu koşulları alt edecek her şey var, sadece biraz şansa ihtiyacın olacak. Parasızlığın son derece zor koşulları seni ne fiziken ne de ruhen alt edebilir. İnsanlar bu konuda senden ders almak için sıraya girmeli bizce.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
265
182
97
57
35
22
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

arkadaş testte 1 yıl çıktı ama 44 yaşındayım 44 yıldır dayanıyorum..:)

Onur Savaş

asıl sorun bundan sonraki 44 yılda neler olacak bakalım yaşayabilecek miyiz açlık kıtlık başladı bile afrika asyada yağmurlar yağmıyor yağsa da çölde gibi ya... Devamını Gör

Bozkurt

Ben bunu yaşayarak tecrübe ediyorum zaten.

Sema candelen

1 gün. doğru evden çıkmazsam 1 gün dayanırım anasını satayım nefes almak bile paralı olmuş neredeyse napalım yani?!