Görüş Bildir
Haberler
Pandemide Flört Etmeyi Ne Kadar Unuttun?

Pandemide Flört Etmeyi Ne Kadar Unuttun?

Pandeminin bizden aldıklarını saymakla bitmez. İnsan ilişkilerimizi de mahvetti. Peki sana flört etmeyi unutturdu mu?

Merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyler misin?

3. Söyle bakalım, daha önce sosyal medyada tanışıp flört ettiğin biri var mıydı?

4. Peki pandemiye girerken bir sevgilin var mıydı?

5. Imm... Pandemi sürecinin başından itibaren kaç kilo aldın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki kendine flört etme konusunda bir puan verseydin 5 üzerinden kaç verirdin? ( 1= Hiç, 5= Çok)

7. Ailenle mi yaşıyorsun yoksa tek başına mı?

8. Pandemideyken sana aşkını itiraf eden biri oldu mu?

9. Son olarak, aşık olduğun ve hala kalbinde olan biri var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Flört mü o ne ya?

Flört mü o ne ya?

Flört ne ya? dediğini duyar gibiyiz. O kadar haklısın ki yani bu dönemde yeni bir insanla tanışmak bile zor geliyor. Kimseyi görmüyoruz, konuşamıyoruz ve tanıyamıyoruz. Dolayısıyla flört etme işi de öyle kolay olmuyor. Sosyal medyada tanışarak da flört nereye kadar? İşte bu yüzden sen bu işlerden vazgeçmişsin. Artık flörtün ne olduğunu unutacak duruma gelmişsin. Baya baya tek tabanca takılıyorsun. Seninle konuşmak isteyenlerle bile nasıl konuşacağını unutmuşsun. Valla halin hiç iyi değil. Konuşmaya çalışıyorsun ama nasıl flört edildiğini unuttuğun için pek de başarılı olamıyorsun. Her şeyi saldığın gibi flört işlerini de salmışsın. Artık hiçbir şey umurunda değil. Flörtle falan uğraşacak mecalin kalmamış. Eskisi kadar iyi değilsin. Sadece yaşamaya çalışıyorsun işte. Ama sahalara geri döndüğünde ortalığı alev alev yakacağından şüphemiz yok. Flört olaylarını unutmuş olabilirsin ama 1 saatine bakar. :))

Unutmana ramak kalmış...

Unutmana ramak kalmış...

Sen flört etmeyi neredeyse unutacak kıvama gelmişsin. Uzun zamandır kimseyle flört etmiyorsun. Kimseyi hayatında istemiyorsun. Özellikle insanlarla uğraşmak istemiyorsun. Bundan dolayı da flört etmek bile seni yoruyor. Pandemide kendinle bile zor uğraşırken bir de başkalarının dertleriyle sorunlarıyla uğraşmak sana zor geliyor. Özellikle evden çıkamadığımız bu günlerde iyice kendini kapatmışsın. Yüz yüze konuşamadıktan sonra pek bir anlamının olmadığını düşünüyorsun. Valla sen de ne yapmak istediğini bilmiyorsun. Flört, sevgili falan sana o kadar uzak geliyor ki yakında ne olduğunu bile unutacaksın valla. İyi mi kötü mü bilmiyoruz açıkçası. :)

Yok canım ne unutması. :)

Yok canım ne unutması. :)

Sen kimmm flört etmeyi unutmak kim ya :) Senin ruhunda flörtözlük yatarken pandemi falan sana koymaz. Uzaktan da flört etmesini çok iyi bilirsin. Hatta şu an bile ediyor olabilirsin. Sen bu işin kitabını yazacak insansın. Sana sökmez bunlar. O yüzden sen flört etmeyi unutanlara öğretecek yetenektesin. Sen izin versen sen ruhun flört etmeyi unutmaya izin vermiyor. Yüz yüze görüşememenin hakkının telefondan çok iyi veriyorsun. Hatta işine bile gelmiş olabilir. Çapkınlık ruhuna işlemiş senin. O yüzden unutman mümkün bile değil. Bu testi bile çözmene şaşırdık açıkçası. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
126
61
35
17
10
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Flört mü o ne ya?

Ezgi

ben pandemiden önce de bilmiyordum:d