Görüş Bildir
Haberler
Panasonic'in Özel Selfie Kamerası Tüm Kusurlarınızı Gideriyor

Panasonic'in Özel Selfie Kamerası Tüm Kusurlarınızı Gideriyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Panasonic Lumix GF7, selfie tutkunlarının vazgeçilmezi olabilir.

Panasonic’in resmen duyurduğu GF line kameralarının son üyesi olan Lumix DMC-GF7, selfie fotoğraflarını daha iyi şekilde çekmek isteyen kullanıcılar için selfieye yönelik birkaç özellik geliştirdi.

Lensi değiştirilebilir ve 16 megapiksel gibi büyük detayda fotoğraf çeken kameralar ile selfie çekmenin zararlarından biri fotoğrafın yüzünüzdeki tüm detayları ortaya çıkarması. Bu probleme çözüm getirmek isteyen Panasonic, selfie’ler üzerinde yumuşaklaştırma, zayıflatma gibi efektler uygulayan “selfie modu”nu sunuyor. 3-inçlik ekrana sahip olan GF7, ekranı çevirdiğinizde tamamen selfie moduna geçiyor. Hatta çekme tuşunu GF7'de bulunan Wi-Fi özelliği ile herhangi bir akıllı telefondan aktif edebiliyorsunuz.

Kamera, AVCHD veya MP4 formatında 60fps'de 1080p çözünürlüğünde video çekme özelliğine sahip 16MP sensör taşıyor. ISO seviyeleri 25.600' e kadar çıkabilen Lumix DMC-GF7'de 5.8fps seri çekim özelliği de mevcut.

Kamera, G Vario 12-32mm f/3.5-5.6 ASPH lens paketi ile beraber Amerika'da 599 dolardan satışta. Diğer bölgeler içinse herhangi bir fiyat belirlenmedi.

Kaynak: http://www.engadget.com/2016/02/15/pa...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın