Görüş Bildir
Haberler
Pakistan'da Bir Adam, Kızı İstediği Kişiyle Evlenmeyince Evi Yaktı: 6 Kişi Öldü...

Pakistan'da Bir Adam, Kızı İstediği Kişiyle Evlenmeyince Evi Yaktı: 6 Kişi Öldü...

Pakistan'da kızı, kendi istediği kişiyle evlenmeyen baba dehşet saçtı. Öfkeli babanın ateşe verdiği evde bulunan 2 kızı ve 4 torunu, diri diri yanarak hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pakistan'ın Muzaffargargh bölgesinde yaşayan Manzoor Hussain isimli adam, 19 yaşındaki Fauzia Bibi isimli kızını görücü usulüyle kendi istediği bir çocukla evlendirmek istedi. Ancak genç kız, babasının işaret ettiği adamı sevmediğini belirterek Mehboob Ahmad isimli erkek arkadaşıyla kaçtı.

Manzoor Hussain, kızının erkek arkadaşıyla kaçtığının haberini almasının ardından adeta sinir küpüne döndü. Cinnet geçiren baba, 35 yaşındaki diğer kızı Khurshid Mai'nin evine giderek, Fauzia'nın da kaldığı evi ateşe verdi.

Ateş kısa sürede evi sardı...

Ateş kısa sürede evi sardı...

Hussain'in evi ateşe verdiği sırada, kızlarıyla birlikte 4 torunu da evin içerisindeydi. Adamın yaktığı ateş, kısa sürede büyüyerek tüm evi sardı. Dedelerinin yaktığı ateşten kaçamayan çocuklar, anneleri ve teyzeleri diri diri yanarak can verdi. Çocuklardan biri ise Fauzia'nın yeni dünyaya getirdiği bebekti.

Fauzia'nın kocası Mehboob Ahmad, 'Eve geldiğimde gördüklerime inanamadım. Bebeğimin de içinde bulunduğu ev cayır cayır yanıyordu. Ancak müdahale ettiğimizde karım, kardeşi ve çocuklar ölmüştü' dedi.

Olayın ardından kayıplara karışan Manzoor Hussain'in yakalanması adına yoğun bir çalışma başlatıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
16
12
9
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
o yorum yapılacak

Bireyciliği benimseyemeyen toplumlar her türlü vahşiliği yapar! O kızın dünyaya gelmesi için sadece katkıda bulundun. o kız senin tapulu malın değil. O bir b... Devamını Gör