Görüş Bildir
Haberler
Özel Okulda Okuyan Kızların Spor ve Klasik Giyimleri

Özel Okulda Okuyan Kızların Spor ve Klasik Giyimleri

Özge Aydın
07.02.2014 - 00:15 Son Güncelleme: 07.02.2014 - 00:29

Özel üniversitede okuyan kızlarımızın çok enteresan bir giyim  tarzkaı var. Enteresanlık şurda; hepsinin aynı tarzda giyinebilmesi. Aynı kombinler nasıl ve nerden çıkıyor?

 Şimdi Size bir özel üniversite öğrencisinin, 'sevgilimden ayrıldım depesyondayım tatlım makyajsız falan çıktım dışarı. Ne bulduysam üzerime geçirdim' (spor) kıyafeti ile 'ya aşkoşum bu herzamanki halim yaa' (klasik) kıyafetlerini tanıtacağım.

İlk Olarak Spor şeklini çözelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1) Tayt

1) Tayt

Kesinlikle olmazsa olmazdır. Eğer Özel üniversite kızı depresyonda ise, sınav haftası ise sevgilisinden ayrılmış işe kıyafetine özen gösteremez. Kurtarıcı kıyafet olan taytı altına çeker.

2) UGG

2) UGG

Tabi taytın altına hemen geçirebileceği UGG vardır. O depresyon geçene kadar UGG-Tayt ikilisini okulda görürsünüz.

3) Sweatshirt

3) Sweatshirt

Her UGG ve taytın olduğu yerde bir sweatshirt vardır. Adeta bir sihir gibi tayt UGG giyince aniden bu kombini tamamlayacak sweatshirt belirir.

4) Çakma Louis

4) Çakma Louis

Eminönün'de 10 lira verilen çakma çantaya laf ede, kendisi caddeden 100 liraya çakmasını alır çantası bu. Kızılay depresyona girmiş özel üniversite öğrencilerine hediye etmekte.

5) Kürklü kürklü (Klasik)

5) Kürklü kürklü (Klasik)

Kürklü yelekler son iki senenin modası. Eğer kız kankişler grubunda kürklü yeleği olmayan varsa aşkoşlar adlı whatsapp grubundan çıkarılabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6) Gırtlağa kadar da uzayabilen çizmeler

6) Gırtlağa kadar da uzayabilen çizmeler

Arkadaş bu çizmeler nasıl çıktı n'oldu hiç bir bilgim yok. Ama kızlarımız kürkün altına tayt geçirip bu çizmeleri giyiyorlar.

7) Aksesuar

7) Aksesuar

Aksesuarlar çok önemli tabi. Gösterişli özellikle altın görünümlü iç içe geçmiş bileklikler bu kombinin vazgeçilmezi olabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
14
7
5
4
2
1