Görüş Bildir
Haberler
Oyunculuk Desen Var! Fakat Oyuncu Ekipmanları Olmadan Olmaz: Her Gamer'ın Evinde Olması Gereken 10 Ekipman

Oyunculuk Desen Var! Fakat Oyuncu Ekipmanları Olmadan Olmaz: Her Gamer'ın Evinde Olması Gereken 10 Ekipman

incehesap
23.02.2022 - 10:48

Oyun heyecanına ortak olacak fiyat - performans ürünü önerilerine mi ihtiyacın var? Sen yorulma, o iş bizde! 😜

1. Corsair Gaming Kulaklık

1. Corsair Gaming Kulaklık

Bu kulaklık başkalarına hiç benzemiyor! Genişletilmiş frekans aralığına ve 50 mm neodimyum ses sürücüsüne sahip kablolu Corsair Void RGB Elite ile oyun hazzını sonuna kadar sürdür!

'Oyun oynarken her detayı duyma konusunda hassasım' diyenlerdensen, Corsair Void RGB Elite USB Carbon Surround Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık, tam sana göre!

Bu kulaklık tam olarak isteklerini karşılamadıysa diğer oyuncu kulaklıklarına da buradan bakabilirsin!

2. Asus Gaming Klavye

2. Asus Gaming Klavye

Asus ROG Strix Scope RX Red Optik Switch Mekanik Kablolu Gaming Klavye'nin tutarlı ve sallantısız tuşları ve 1 ms tepki süresiyle düşünme hızında oyun oynayabileceksin!

Asus ROG Strix Scope RX Red Optik Switch Mekanik Kablolu Gaming Klavye senin gibi mükemmeli arayan oyuncular için!

Bunun bi' tık değişiğini arıyorum diyorsan seni buraya alalım.

3. James Donkey Gaming Mousepad

3. James Donkey Gaming Mousepad

Bir an için mouse'unda bir temassızlık oldu ve vuracağın oyuncuyu elinden kaçırdın... Oyuncuların korkulu rüyası olan bu anları yaşamamak için kaymaz kauçuk tabanıyla ve geniş yüzeyiyle öne çıkan James Donkey JD900 Pro Gaming Mousepad ile oyunun bir anını bile kaçırma!

Her oyuncunun olmazsa olmazı James Donkey JD900 Pro Gaming Mousepad uygun fiyatıyla seni bekliyor!

'Bu beni sarmadı başka mousepad istiyorum' diyorsan, buraya tıklayabilirsin!

4. GamePower Gaming Mouse

4. GamePower Gaming Mouse

Tasarım ödüllü bir mouse ister misin? RGB renklerle donatılmış GamePower Kuzan 7 Tuş RGB Modüler Profesyonel Optik Gaming Mouse aynı zamanda yüksek DPI ile her hareketini büyük bir ustalıkla algılıyor.

GamePower Kuzan 7 Tuş RGB Modüler Profesyonel Optik Gaming Mouse ile oyun ambiyansını tamamla!

'Başka modeli yok mu bunun?' diyorsan seni buraya alalım!

5. GamePower Gaming Kulaklık

5. GamePower Gaming Kulaklık

İddia ediyoruz, saatlerce oynasan da bu kulaklığın kafanda olduğunu bile hissetmeyeceksin! E-spor uzmanları tarafından oyun başında geçirilen uzun saatlerde bile rahat kullanabilmek için özel tasarlanan GamePower Kizaru Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık, yumuşak pedleriyle uzun süreli dayanıklılık sağlıyor.

7.1 Surround ses kalitesi ile güçlendirilmiş olan GamePower Kizaru Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık sayesinde, arenada uçan kuştan bile haberdar olabilirsin!

Diğer RGB kulaklıkları görmek için buraya tıkla!

6. GamePower Gaming Monitör

6. GamePower Gaming Monitör

240Hz yenileme hızına sahip bir monitör her oyuncunun isteği! Artık oyunlarda her bir kare çok önemli. Kare atlama problemini GamePower Gaming Monitör ile hayatından çıkartabilirsin!

Eğimli (curved) yapısıyla seni oyunun içine alacak GamePower Intense X40 27'' 1ms 240Hz RGB Full HD Curved Gaming Monitör ile tanışmanı öneririz.

Gaming monitör adına başka neler varmış burada diyorsan, buraya tıklayabilirsin!

7. GamePower Gaming Mousepad

7. GamePower Gaming Mousepad

Renkler güzeldir! Hele oyuncular için... Artık RGB'si olmayana klanda yer vermiyorlar! GamePower Gaming Mousepad ile dikkatini topla ve oyunu sen kazan!

Kontrol düğmesiyle bütün renkleri kendin seç! GamePower GP700 RGB Gaming Mousepad gecenin karanlığında en iyi yol arkadaşın olacak!

'Bunun bir değişiği olsa' diyorsan, buraya tıkla çeşitleri gör!

8. GamePower Translucent RGB Optik Gaming Mouse

8. GamePower Translucent RGB Optik Gaming Mouse

Şeffaf yüzeyi ile dikkat çeken RGB ışıklandırmalı bu mouse ile çok şekil bir görüntün olacak. Üstelik GamePower Translucent üst sınıf optik sensörleriyle oyun zevkini katlayacak.

Sen de bu özel ürüne sahip olmak istiyorsan seni buraya alalım 👉 GamePower Translucent 7 Tuş RGB Profesyonel Optik Gaming Mouse.

Benzer ürünleri görmek için buraya tıklaman yeterli!

9. SteelSeries Arctis 3

9. SteelSeries Arctis 3

Tok görünüşüyle kalitesini yansıtan bir kulaklık düşünün. Aynı zamanda premium ses sürücüleri ile maksimum ses kalitesi veren bir kulaklık... SteelSeries Arctis 3 işte tüm bu özellikleri sana sunuyor!

Mekansal ses özelliği ve AirWeave kulak yastıklarıyla SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) 61503 Gaming Kulaklık sana eşsiz bir ses deneyimi sunacak!

Daha fazla kulaklığı keşfetmek için buraya tıklayabilirsin.

10. Steelseries Rival 650

10. Steelseries Rival 650

Mouse dediğin önce eline oturmalı! Tam ele oturan ergonomik yapıya, kablosuz olmasına karşın yalnızca 1ms gecikme süresine sahip Steelseries Rival 650 kuşkusuz her oyuncunun sahip olmak isteyeceği bir mouse.

Sen de bu mükemmellikten payını almak istiyorsan, Steelseries Rival 650 62456 7 Tuş RGB Wireless Optik Gaming Mouse bir tık uzağında!

Benzer onlarca kaliteli mouse modellerine göz atmak için buraya tıklayabilirsin!