Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Defne Kayalar'dan Şok Eden Açıklamalar: Kahkaha Atamadığımı Fark Ettim...

Oyuncu Defne Kayalar'dan Şok Eden Açıklamalar: Kahkaha Atamadığımı Fark Ettim...

GNS
08.12.2021 - 23:35

Başarılı oyunculuğuyla göz dolduran Defne Kayalar verdiği bir röportaj esnasında söyledikleriyle herkesi şaşkına çevirdi. Son olarak Netflix'in 'Bir Başkadır' isimli dizisiyle dijital mecrada yer alan ve oyunculuğuyla takdirleri toplayan Defne Kayalar çocuk büyütüyor olmanın içten bir şekilde yaşamayı hatırlattığını dile getirerek 'Ben hayatımın bir döneminde istediğim gibi kahkaha atamadığımı fark ettim' ifadelerini kullanması herkesi şoke etti. İşte Defne Kayalar'ın o açıklaması...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Bige Önal gibi isimler olan Bir Başkadır dizisinin önemli karakterlerinden biri olan Psikiyatrist Peri'ye hayat veren oyuncu Defne Kayalar herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu. İşte Defne Kayalar'ın o açıklamaları...

Bundan Sonra Güleceğim

Bundan Sonra Güleceğim

Oyuncu Defne Kayalar, çocuk büyütmenin, duyguları içten geldiği gibi yaşamayı hatırlattığını söyleyerek,  “Ben hayatımın bir döneminde, istediğim gibi kahkaha atmadığımı fark ettim. ‘Bundan sonra böyle olmayacak, içimden nasıl geliyorsa öyle güleceğim,’ dedim.” ifadesini kullandı. 

Milliyet Sanat’a konuşan Kayalar, insanın karşısına çıkan şansları, kendisine inanarak ve çalışarak değerlendirmesi gerektiğine inandığını söyledi.

Bunlar Tecrübe

Bunlar Tecrübe

Asistanlığını yaptığı Uğur Yücel’in çalışma biçiminden çok şey öğrendiğini anlatan Kayalar, 'Bir teksti eline aldığında nasıl yaklaşman gerektiğinin temeli orada kuruldu. Başka yerde elde edilemez bir tecrübe bu.” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın