Görüş Bildir
Haberler
Oyun Dünyasının Masterchef’i Olmak İsteyenler İçin Yemek Yapma Temalı 11 Oyun

Oyun Dünyasının Masterchef’i Olmak İsteyenler İçin Yemek Yapma Temalı 11 Oyun

Günlük hayatınızın sıradan parçasını alıp eğlenceye dönüştürmeye hazır mısınız? Buraya derlediğimiz oyunlarla yemek yapmayı daha eğlenceli ve heyecan verici hale getiriyorsunuz. Hazırsanız, başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Overcooked 2

1. Overcooked 2

Overcooked 2, mutfaktaki çeşitli malzemeleri, kapları ve aletleri kullanarak yemek pişirebileceğiniz bir oyun. Oyunda yemek siparişlerini yerine getirmeye çalışan çizgi film şefisiniz. Tek malzemeli suşi tarifleri ile başlamalısınız. Daha sonra birden fazla pizza siparişini yönetmeye başlıyorsunuz. İşte heyecan da burada başlıyor. Her seviyede zorlukların derecesi artıyor.

2. Cooking Fever

2. Cooking Fever

Cooking Fever, ücretsiz bağımlılık yaratan oyunlardan biri. Oyunda dünyanın dört bir yanından lezzetli tatlıları ve yemekleri pişirebiliyorsunuz. Çok sayıda benzersiz konum ve restoran seçimi yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi birçok ayar ve pişirme tekniği ile sınayabiliyorsunuz. Tüm muhtemel mutfak gereçlerini denemek için sabırsızlanıyorsanız, bu oyun tam size göre!

3. Restaurant DASH: Gordon Ramsay

3. Restaurant DASH: Gordon Ramsay

Restaurant Dash: Gordon Ramsay rehberliğinde dünyayı gezerken benzersiz restoranlarda yemek yapma yeteneğinizi geliştirebiliyorsunuz. Kendi restoran imparatorluğunuzu kurabiliyorsunuz. Ayrıca diğer oyuncularla çevrimiçi mücadele etme şansınız var. Aynı zamanda bunu yaparken stratejik davranmanız şart. Bakalım en iyileri ile rekabet etmeye hazır mısınız?

4. Battle Chef Brigade

4. Battle Chef Brigade

Battle Chef Brigade, anime oyunlarından biri. Biliyorsunuz ki yemek yapabilmeniz için malzeme lazım. Malzemeleri de ilk başta avlamanız ve yakalamanız gerekiyor. Örneğin, yağmaladığınız tencere ne kadar iyi olursa yemeğiniz de o kadar iyi oluyor. En iyi yemeği pişirmek için savaşmanız gerekebilir.

5. Dungeon Munchies

5. Dungeon Munchies

Geleneksel yemek yapma veya pişirme oyunlarını unutun. Bu oyunda yemek pişirmek için canavarları avlamanız gerekiyor. Hâlâ hayatta olan Necro-Chef simmer'ın yardımı ile güvende kalabiliyorsun. Aksiyon oyunlarını seviyorsanız, bu oyun tam size göre!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cooking Simulator

6. Cooking Simulator

Cooking Simulator, şeflerin en büyüğü olmanızı sağlıyor. Bu oyunda her tür alet ve tezgâh var. Gösterişli ve gerçek bir mutfağın peşine düşmenizi sağlıyor. 80'den fazla tarifin kilidini açarak ustalaşmanıza yardımcı oluyor. Gerçek hayattaki düzinelerce ürünü kullanabilmenize olanak tanıyor.

7. Good Pizza, Great Pizza

7. Good Pizza, Great Pizza

Good Pizza, Great Pizza oyununda bir dükkân işletiyorsunuz. Adından da anlaşılacağı gibi pizzacı dükkânında, müşterilerin siparişlerini yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Ancak iflas bayrağını çekmemek için elinizden geleni yapmalısınız. Rakiplerinizle mücadele etmek için dükkânınızı yeni malzeme ve ekipmanlarla durmadan geliştirmelisiniz.

8. Street Fry Foods Cooking Games

8. Street Fry Foods Cooking Games

Street Fry Foods Cooking Games, sokak lezzetlerini denemenizi sağlıyor. Sokak lezzetleri yaparak müşterilerinizi mutlu ediyorsunuz. Ayrıca sanal mutfakta kendi lezzetli atıştırmalıklarınızı yapmış oluyorsunuz. Sandviç, pizza, hamburger yapabiliyorsunuz. Bunları sevdiğiniz soslarla süsleyebiliyorsunuz.

9. World Best Cooking Recipes

9. World Best Cooking Recipes

World Best Cooking Recipes ile dünyanın en iyi yemeklerinden bazılarını pişirmek ister miydiniz? Bu oyunda birçok farklı ülkenin yemeklerini hazırlama ve pişirme şansınız var. Uluslararası şef olmak istiyorsanız, bu oyun tam size göre. Ayrıca oyunun gerçekçiliğine hayran kalabilirsiniz.

10. Star Chef 2: Cooking Game

10. Star Chef 2: Cooking Game

Star Chef 2: Cooking Game, restoran yönetmenize ve yemek pişirmenize olanak tanıyor. Ticaret ve yemek yaparak dünyanın dört bir yanındaki şeflerle tanışıyorsunuz. Şef ekibinizi oluşturma şansınız da var. Ayrıca ödüllendirici yemek pişirme mücadelelerinde yarışabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Papa's Taco Mia HD

11. Papa's Taco Mia HD

Papa's Taco Mia HD, malzemelerinizi seçip yemek yapmanıza imkân tanıyan oyunlardan. O zaman önlüğünüzü giyme zamanı. Burada Taco yeme yarışmasına katılıyorsunuz. Ardından bir Taco dükkânınız oluyor. Yemeklerinizi pişirmeye başlıyorsunuz. Bakalım restoranınızı dünyanın en ünlü restoranına dönüştürebilecek misiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın