Görüş Bildir
Haberler
ÖSYM Açıkladı! MSÜ Başvuruları Ne Zaman Bitecek? Son Başvuru Tarihi Ne Zaman? MSÜ Başvurusu Nasıl Yapılır?

ÖSYM Açıkladı! MSÜ Başvuruları Ne Zaman Bitecek? Son Başvuru Tarihi Ne Zaman? MSÜ Başvurusu Nasıl Yapılır?

CansinA
25.01.2022 - 14:34

Millî Savunma Üniversitesi (MSÜ) başvuruları başladı ancak başvurusunu yapmayan aday öğrenciler son başvuru tarihini ve başvuru detaylarını araştırmaya başladı. MSÜ sınavına girecek aday öğrenciler için başvuru tarihleri ve nasıl başvurulacağı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. '2022 MSÜ sınavı ne zaman yapılacak? MSÜ başvuruları nasıl yapılıyor? MSÜ için son başvuru tarihi ne zaman?' Sorularının yanıtı haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Millî Savunma Üniversitesi (MSÜ) başvuruları başladı! Henüz başvurusunu yapmamış aday öğrenciler için son başvuru tarihi, başvurunun nasıl yapılacağı ve sınav tarihlerinin detayları haberimizde...

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman? Nasıl Başvurulur? HES Kodu Gerekli mi?

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman? Nasıl Başvurulur? HES Kodu Gerekli mi?

27 Mart 2022 tarihinde yapılması kararlaştırılan sınavın başvuruları ise 13 Ocak-09 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak 13 Ocak 2022 günü saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi - Ana Sayfa İnternet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecekler.

Sınava başvuruda HES kodu bilgisi alınacağından adayların, sınava başvuru işlemi yapmadan veya başvuru için başvuru merkezlerine gitmeden önce HES kodunu edinmiş olmaları gerekmektedir. Adaylar, HES kodunun nasıl edinileceği bilgisine Sağlık Bakanlığının hayatevesığar internet adresinden ulaşabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın