Görüş Bildir
Haberler
Örnek Aile Hayatlarıyla Takipçilerine Saf Mutluluk Vadeden 13 Ünlünün Instagram Hesabı

etiket Örnek Aile Hayatlarıyla Takipçilerine Saf Mutluluk Vadeden 13 Ünlünün Instagram Hesabı

Biz onları medyaya yansıyan yönleriyle tanıyoruz. Halbuki Instagram hesaplarına baktığımızda karşımıza bambaşka bir tabloyla çıktılar. Ve biz de onların bu hallerini çok sevdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Shakira'nın hayatı elbette sahnede olmaktan ibaret değil. Dahası sanatçının hesabında en çok beğenilen fotoğraflar, eşi Gerard Piqué ve oğlu Milan Piqué Mebarak ile çektirdikleri.

2. Örnek aile hayatıyla, herkesin takdirini kazana bir diğer çift ise Cash Warren ve Jessica Alba.

3. Evet o bir dünya starı ama aynı zamanda da harika bir anne. Kimden mi bahsediyoruz? Tabii ki Madonna'dan..

4. Hillary Duff'ın oğluyla birlikte çekildiği her fotoğraf ayrı bir sevimli. İnsan mutluluklarına bakıp tebessüm etmeden edemiyor.

5. Neil Patrick Harris ve David Burtka'nın evli olduğunu bilmiyorsanız, artık öğrendiniz. Çiftin mutluluk resmini tamamlayan unsur ise, taşıyıcı bir anneden evlat edindikleri, Harper ve Gideon Burtka adındaki ikizler, elbette.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biliyoruz pek çoğunuz bu listede Kardashian adını görmeyi beklemiyordu. Ama o da bir anne. Ve bu fotoğraf nedenini açıklıyor değil mi?

7. Gisele Bündchen'in ne kadar harika bir aile hayatı olduğu hakkında bugüne kadar bir bilgimiz yoktu. Ta ki Instagram'daki profilini görene kadar.

8. İşte karşınızda Fergie ve Josh Duhamel çifti ve biricik oğulları Axl. İki ünlü ismin de hesabında birbirinden güzel fotoğraflar bulunuyor. Öneririz.

9. Beyonce ve Jay-Z'nin kızları Blue Ivy Carter'a olan düşkünlükleri gerçekten görülmeye değer.

10. Jessica Simpson'un Instagram hesabı tıpkı bir aile albümünü andırıyor. Ve her haliyle örnek teşkil ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Babası başkanlık yarışında en önemli favori durumunda. Kendisi ise başarılı bir iş kadını. Ama aynı zamanda da olağanüstü bir anne. Kısacası bu hesapta ilginizi çekecek o kadar güzel şey var ki...

12. Britney Spears'ın hesabına baktığımızda böyle bir tabloyla karşılaşacağımızı hiç ummamıştık. Ancak neredeyse paylaştığı tüm fotoğraflar çocuklarla ilgili. Ve hepsi de çok şeker.

13. Mariah Carey, listemizdeki ünlü annelerin belki de en tatlı olanı. Çocuklarıyla olan mutluluğu ise gerçekten görülmeye değer cinsten.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
436
132
115
24
18
15
11