Görüş Bildir
Haberler
Organ Bağışı Hayat Kurtarır! Ali'nin Bir Kez Daha Yönetim Kuruluna Gitmek Zorunda Kaldığı Mucize Doktor 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Organ Bağışı Hayat Kurtarır! Ali'nin Bir Kez Daha Yönetim Kuruluna Gitmek Zorunda Kaldığı Mucize Doktor 9. Bölümde Neler Yaşandı?

08.11.2019 - 00:43

“Herkesin bir engeli vardır; kiminin fiziksel, kiminin duygusal... Tek fark bu sadece! En güzeli karşındakini olduğu gibi kabul edip sevmek...”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bölümün analizine geçmeden önce, Mucize Doktor ekibinin #OkuldaBirlikteHayattaBirlikte diyerek engelleri kaldırmaya yönelik tutumunu destekliyor, hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Bölüm, Kıvılcım ve Tanju'nun planları neticesinde, Ali'nin üstünden yaptıkları çalışmalarla başladı. Evet, Ali dergiye çıkmıştı ama ne yazık ki güzel bir haberle değil.

Ama sonra, Ali'nin anladığı ve Ali'yi anlayan bir hasta geldi! Hasta geçirdiği trafik kazası sonucu yürüme yeteneğini kaybetmişti. Hayat doluydu!

Ali ilk kez onu isteyen bir hastayla ilgilendiğinden mi, yoksa birbirlerini anladıklarından ve hastanın eşi tarafından ne kadar sevildiğini gördüğünden mi bilinmez, onun iyileşme ihtimali Ali'yi çok sevindirdi.

Bu arada, Tanju'nun da durumu ciddi olan bir hastası vardı ve bir türlü ameliyata ikna olmuyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hastasını olduğu gibi kabul eden biri olunca, kendisinin de sevilebileceği aklına geldi Ali'mizin. İyi özelliklerin azımsanamayacak kadar çok bu arada, bizce çok sevileceksin Ali, tatlılığın yeter!

Bölüm boyunca unutturulmayan şeylerden biri kuruldu. Ali'yi kurula hazırlamak için çok çabaladı Adil Hoca.

Bizimkiler kurula hazırlanadursun, Tanju'nun hastası tam ikna olmuşken acil ameliyata alındı, ama ne yazık ki beyin ölümü gerçekleşti :/

Hasta kaybedilse de, organları bağışlanarak başka canlarda yaşama ihtimali vardı elbette. Ancak eşi bu duruma ısrarla karşı çıktı. Onu Tanju Hoca, Açelya ve Demir ikna etmeye çalıştılar bir süre.

Bu arada kurul için bekleyen Ali, hastanın eşini ağlarken gördü ve onunla "dertleşti". Yine, yeniden kalbimize işledi aslında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ardından Kıvılcım'ın tuzaklarıyla dolu kurula girdi, kendini savunmaya çalıştı çalışmasına ama işler iyice çığırından çıktı. Tam da bu sırada tüm karizmasıyla herkesi şoka sokarak Ferman Hoca gelip Ali'nin hastanede kurtardığı hastalardan bahsetti. Onsuz olmaz dedi!

Ve Ali ceza almaktan kurtuldu! Ardından hastayı da kurtardılar birlikte!

Bu güzel haberle canımız Ali'miz bir şey merak etti ve hemmmeen Nazlı'ya merakını gidermek amacıyla sordu! Ve evet, tabii ki Nazlı hiç düşünmeden evet dedi!

Ama sonra, tam da her şey iyi giderken, Ali Ferman'a teşekkür etmek istedi ve Ferman karşılığında onu patolojiye aldığını söyledi. Kalpler kırıldı yani bir kez daha.

Tabii Ali de en az bizim kadar kırıldı buna. Bakalım neler yaşanacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bölüm yine çok konuşuldu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası olması sebebiyle de, dizide verilmek istenen mesaj çok açıktı.

Ülkemizde organ bağışı bekleyen 28 binden fazla hayat ver. Gönüllü ol, #şansver

Organ bağışı hayat kurtarır!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
113
52
4
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Coook ama cok guzel dizi, umarim uzun yillar surer👏

Pasif Kullanıcı

ya bu bölüm beni mahvetti.her bölümde ağlarken,sonrasında güldüren sahneler.tam bir duygu patlaması yaşıyorum..aşırı empati yapmanızı sağlıyor dizi.ben onun ... Devamını Gör

hdjfhkdh

orijinali Good Doctor'ı izlemenizi öneririm