Görüş Bildir
Haberler
ONU YATAĞA ATMAK İÇİN GEREKLİ 10 HEDİYE

ONU YATAĞA ATMAK İÇİN GEREKLİ 10 HEDİYE

Erkek Paketi
26.02.2014 - 10:52 Son Güncelleme: 26.02.2014 - 14:03

ONU YATAĞA ATMAK İÇİN GEREKLİ 10 HEDİYE

Eğlence hayatının yeni yıldızlarından Tasha Reign biz erkeklere kadınlar hakkında önemli ipuçları vermeye devam ediyor. Bunları tamamen bir uzmandan duyuyorsunuz. İşte kadınları yatağa götüren hediyeler;

Öncelikle şunu açıklığa kavuşturmak isterim: Ben eğlence için erkeklerle birlikte olurum. Kız arkadaşın da aynen böyle düşünüyor. Ama unutma, bu ona değer vermeyeceğin anlamına gelmiyor.

1. Çiçekler. Ona ya da arkadaşlarına en sevdiği çiçeğin ne olduğunu sor. Bir buket al ya da sadece bir adet. Senin en çok sevdiğinle karıştır. Bu “karıştırma”nın ne planladığınla ilgili ona bir sinyal göndereceği kesin.

2. Çikolata. İşte bu en önemli ve anahtar hediye. Benim için her zaman bir afrodizyak etkisi yaratmıştır ve çoğu kadın için de aynı olduğunu söyleyebilirim. Kadınlar çikolata gördüğünde moda girmeye başlar. Genelde yediğimde kendimi çok feminen ve ateşli hissederim. Mükemmel bir hediye.

3. Fotoğraf Albümü. Bununla ilgili yapman gereken tek şey onun, senin, ikinizin, arkadaşlarınızın, ailenizin harika fotoğraflarını bulup bir albüm şeklinde hazırlamak. Bu sana fazla pahalıya da patlamaz.

                                                                       YAZININ DEVAMI

Kaynak: http://blog.erkekpaketi.com/2013/12/o...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın