Görüş Bildir
Haberler
Onlar da Zengin Doğmadı: Kariyerlerine Başlamadan Önce Restoranlarda Çalışmış 15 Ünlü

etiket Onlar da Zengin Doğmadı: Kariyerlerine Başlamadan Önce Restoranlarda Çalışmış 15 Ünlü

Borgen
02.07.2016 - 16:51

Dünyada neredeyse herkesin tanıdığı bazı isimlerin gençlik yılları para kazanmak için restoranlarda, kafelerde çalışarak geçti. Şimdinin milyon dolarlar kazanan ünlülerinin zamanında hamburger hazırladıklarını sizlere hatırlatmak için bir liste hazırladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Megan Fox

1. Megan Fox

30 yaşındaki ABD'li oyuncu ufak bir smuzi dükkanında çalışıyormuş. Tanıtım gereği bazı günler çalıştığı yerin maskotluğunu da yapan Fox, bir gün dev bir muz kostümüyle sokaklarda gezdiğini de itiraf etmişti. Fox, müşterilerin kendisine çok fazla temas ettiğini ve bu yüzden işi bıraktığını da ekliyor.

2. Madonna

2. Madonna

57 yaşındaki Popun Kraliçesi Madonna, ünlü olmadan önce çalıştığı bir donut firmasından müşterilerin üzerine sıçrattığı jeller yüzünden kovulmuş.

3. James Franco

3. James Franco

Aktörlüğe hazırlandığı gençlik yıllarında, bir yandan da para kazanmak için bir hamburgercide gece mesaisinde çalışan 36 yaşındaki aktör James Franco'nun, o iş yerinde çalışana kadar vejeteryan olduğunu da hatırlatalım.

4. Rachel McAdams

4. Rachel McAdams

True Detective dizisinden de hatırlayacağımız 37 yaşındaki Kanadalı aktris Rachel McAdams, Hollywood'a adım atmadan önce 3 yıl bir hamburgercide çalışmış.

5. Eva Mendes

5. Eva Mendes

42 yaşındaki aktris Eva Mendes de gençlik yıllarında birçok farklı restoranda çalışmış. Pizzacılar ve hot dogcular Mendes'in cüzi miktarda bir paraya çalıştığı yerler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jennifer Hudson

6. Jennifer Hudson

34 yaşındaki ABD'li şarkıcı ve oyuncu Jennifer Hudson'a, gençlik yıllarında çalıştığı hamburgerciden ömür boyu sürecek hediye kart verilmiş. Hudson ne zaman isterse gidip orada para ödemeden yemek yiyebiliyor. Şaşkınız.

7. Chris Rock

7. Chris Rock

2016 Oscar Ödül Töreni'nin sunuculuğunu yapan 51 yaşındaki komedyen Chris Rock, çok düşük bir maaşa bir restoranda bulaşıkçı olarak çalışmış.

8. Pink

8. Pink

Ailesine kendi parasını kazanabileceğini ispatlaması gerektiği için bir hamburgercide çalıştığını söyleyen Pink, arabaya servis bölümündeymiş.

9. Amy Adams

9. Amy Adams

41 yaşındaki ABD'li oyuncu Amy Adams, kısa bir süreliğine de olsa garsonluk yapmış. Adams'ı listedeki diğer isimlerden ayıran şey, enteresan bir konsepte sahip olan bir piliç restoranında işe girmiş olması. Hani şu garsonların aşırı kısa şort ve dekolteli üstleriyle servis yaptıkları restoranlardan birinde çalışmış.

10. Eva Longoria

10. Eva Longoria

Meksika asıllı bir ailenin en küçük kızı olan Eva Longoria, normalde 15. yaşına giren kızlar için yapılan geleneksel bir tören uğruna ufak yaşlarda kendi parasını kazanmış. Ablalarına yapılmayan bu törenin kendisine yapılmasını isteyen Eva, hamburgercide çalışıp kazandığı paralarla istediğini başarmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Nick Cannon

11. Nick Cannon

35 yaşındaki rapçi, komedyen ve aktör Nick Cannon, maddi durumları iyi olmadığı için annesinin zoruyla bir restoranda çalışmaya zorlanmış. Cannon'un bu iş macerası pek uzun olmamış çünkü çok fazla konuştuğu ve yaptığı şakalarla işini savsakladığı için kovulmuş.

12. Gwen Stefani

12. Gwen Stefani

46 yaşındaki ABD'li şarkıcı Gwen Stefani ve ağabeyinin de içinde olduğu No Doubt isimli müzik grubu, Stefanilerin çalıştığı bir fast food restoranında kuruldu diyebiliriz.

13. Mariah Carey

13. Mariah Carey

46 yaşındaki şarkıcı Mariah Carey'nin de bir spor barında çalıştığını biliyoruz. Carey, çok kötü bir garson olduğunu ve bu işte sıfır yeteneğiyle çalıştığını da söylemekten çekinmiyor.

14. Lady Gaga

14. Lady Gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta yani Lady Gaga 19 yaşındayken ailesine onlara ihtiyacı olmadığını söyleyerek kendi parasını kazanmanın peşine düşüyor. Bir kafede garsonlukla başladığı macerasında şimdilerde ABD'de bir ikon haline gelmiş durumda.

15. Brad Pitt

15. Brad Pitt

Evet, Brad Pitt. Gerçek Brad Pitt. 52 yaşındaki oyuncu da Megan Fox ile benzer bir kadere sahip. Çalıştığı firma adına dev bir tavuk kostümü içinde maskotluk yapan Pitt, insanın nereden nereye geleceği konusunda mihenk taşı konumunda.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
431
137
58
38
22
21
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın