Görüş Bildir
Haberler
Onlar da Haklı! Cinsiyetleri Hakkındaki Basmakalıp Laflardan Usanıp Derdini Anlatan Erkekler

etiket Onlar da Haklı! Cinsiyetleri Hakkındaki Basmakalıp Laflardan Usanıp Derdini Anlatan Erkekler

Çağla
30.07.2019 - 15:28

Erkekler de klişelerden muzdarip...

Kaynak: https://thechive.com/2019/07/23/men-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Biliyor musunuz, düğünümü ben de önemsedim."

'Genelde kadınların karşıma gelip 'Tek yapman gereken nerede olman gerektiğini bilip doğru şeyi söylemen.' demesinden bıktım. Sinir bozucu bir şey. Benim de düğün günüme dair kafamda kendi planlarım vardı. O kadar insana fikrimi anlatmayı istememe rağmen kimse umursamadı. Herkes 'Boş ver onunla uğraşma sen.' ya da 'Kadınlar o işi halleder.' lafını duydum. Beni çileden çıkardı.'

2. "Eğer duşumuz uzun sürüyorsa, bu her zaman mastürbasyon yaptığımız anlamına gelmez. Bazen biz de duş almanın keyfini çıkarıyoruz."

3. "Erkeklerin görünümleri hakkında öz güven problemi yaşamadığı lafı sadece bir şehir efsanesi. Konu sadece kadınlara geldiğinde konuşuluyor."

4. "Çamaşırlarımızı yıkayamadığımız, yemek pişiremediğimiz, çocuk büyütemediğimiz veya kadınlar bize bu işleri göstermeden yapamadığımız..."

'Bakın, dingiller, ben bekarım ve tüm temizliğimi kendim yapıyorum, çamaşırımı, bulaşığımı kendim yıkıyorum. Hiçbir paspasa 'Bu ne?' der gibi bakakalmadım. Ya da yemeğimi yaktığım için aceleyle dışarıdan yemek söylemedim. (Sarhoşken olanları saymıyorum tabii.)

Ayrıca bir kadın beni yönlendirmeden gayet de bir bebeğe bakabiliyorum. (Kendi çocuğum yok ama kuzenimin çocuklarının altını değiştirip, onları besleyebiliyorum.)'

5. "Duygusuz olduğumuz... Bazen nasıl hissettiğini belli etmek için doğru bir yerde olmuyorsun. Duygumu göstermemem, onu yaşamadığım anlamına gelmez."

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Şahsen bir erkek arkadaşıma, kız arkadaşlarının yatakta nasıl olduklarını ya da seks hayatlarıyla ilgili herhangi bir şey sormadım."

7. "Yemek pişirmediğimiz veya temizlik yapmadığımız... S***rler, yorucu bir iş günü sonrası eve gelip, her akşam aileme yemek hazırlıyorum."

8. "Bir erkek, ev işlerinde yardımcı olduğunda bir kadının gelip "Kız arkadaşın/eşin seni iyi eğitmiş!" demesi... Hayır, kadınların öğretmesine gerek duymadan da insan olabiliyoruz."

9. "Her 7 saniyede bir seks yapmayı düşünüyoruz" düşüncesi...

10. "Akan bir nehir kadar hızlı olmamız, büyük bir tayfunun ve şiddetli bir ateşin gücüne sahip olmamız ve ayın karanlık yüzü kadar gizemli olmamız..."

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Erkeklerin iltifata ihtiyacı olmadığı..."

'...Bir erkek arkadaşıma iltifat ettiğimde bununla dalga geçilmesine sinir oluyorum. Ama bunu bir kadına yaptığımda, kimsenin umurunda olmuyor. Herkes gibi, erkeklere de arada sırada da olsa iltifat edilmeli...'

12. "Çoğu erkek için yol tarifi sormak hiç de sorun değil... Kaybolmayı hiç sevmiyorum, çok sinir bozucu."

13. "Tıpkı kadınlar gibi, biz de ilgi görmeyi seviyoruz. Sarılmayı da."

14. "Mağaza gezmeyi seviyorum. Mojito, margarita veya diğer meyveli kokteyllere bayılıyorum..."

'...İstendiğinde gidip ped alıyorum. Bazen ben de ağlıyorum. İyi görünümlü bir erkek gördüğümde bunu belirtebiliyorum. En sinir olduğum da bu, sanki bazen bir saç kesimine iltifat edemezmişim gibi geliyor. 'Gay değilim' açıklamasından da nefret ediyorum. Sen o anlamda söylemezsen, zaten iltifatın da öyle değildir.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
343
89
35
12
9
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lestat

Nasıl ki her kadın bir değilse her erkekte bir değil kardeşim. Menzili bacak arasının dışına çıkamayan hanzolarla aklı selim erkekleri, bir kadına yakışmayac... Devamını Gör

Ümit Gül

Kadınlar şöyledir, Erkekler böyledir.. erkekler şudur Kadınlar budur.. tartışmaya son verecek iki basit cümle; "Sana ne!" ve "Bana ne!"

Sema candelen

Evet ya bir erkek de gayet guzel yemek yapabilir temizlik yapabilir bebeklerle ilgilenen cok tatli babalar var. Ama siz bunu yabanci bir galeriden çevirmişsi... Devamını Gör