Görüş Bildir
Haberler
Onedio Müneccimlik İftiharla Sunar: Seçtiğin Popüler Makyaj Malzemelerine Göre Burcunu Tahmin Ediyoruz!

Onedio Müneccimlik İftiharla Sunar: Seçtiğin Popüler Makyaj Malzemelerine Göre Burcunu Tahmin Ediyoruz!

Burçlarımız karakterlerimizin önemli bir parçası, peki sen bu popüler makyaj malzemeleri arasından yaptığın tercihlere göre tahmin edebileceğimiz kadar yansıtıyor musun burcunu? Gerçekleri duymaya hazırsan, başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak ten makyajı ile başlayalım.

2. Peki, bu kapatıcılardan hangisi?

3. Bu bronzerlardan hangisi daha cazip?

4. E bu muhteşem makyaja bir ruj gerek!

5. Bu far paletlerinden hangisi senin işini görür?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gözlerinin büyüleyiciliğini bir rimelle taçlandırmak gerek!

7. Son bir dokunuş kaldı... Makyajını bunlardan hangisiyle tamamlarsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ateş!

Verdiğin cevaplara göre senin burcun ateş grubuna ait bir burç olmalı! Çünkü açıkça görülüyor ki cesur ve tutkulu karakterin makyaj tercihlerine de yansımış. Gerek tavrın gerek dış görünüşünle her zaman göz önündesin ve bu durumdan oldukça hoşnutsun. Yani bir enerjik bir koç, asil bir aslan ya da özgür ruhlu bir yay olabilirsin!

Su!

Sen kesinlikle su grubuna ait bir burca sahipsin! Duygusallığın ve duyarlılığın bütün tercihlerine yansımış resmen. Tabii hayal gücünün de etkisi büyük yaptığın seçimlerde. Bu nedenle sen sıcak kanlı bir yengeç, tutkulu bir akrep veya hassas bir balık olmalısın!

Hava!

Yaratıcı ve maceracı ruhun seni ele veriyor, tam bir hava grubu burcusun! Yeniliklere açık ve cesur bir karaktere sahipsin, bu özelliklerin de hayatının her alanında yaptığın tercihlere yansıyor. Bu nedenle sen her şeyde başarılı bir ikizler, üretken bir terazi ya da hayalperest bir kova olmalısın!

Toprak!

Yaptığın tercihlerden kararlı ve gerçekçi yapın olduğunu anlıyoruz. Bu nedenle senin burcunun elementi kesinlikle toprak olmalı! Risk almaktan hoşlanmayan ve alışkanlıklarından vazgeçemeyen birisin, hayata karşı kesin bir çizgin var ve bu duruşun bütün tercihlerine yansıyor. Çevresine duyarlı bir boğa, sürekli düzen arayışındaki bir başak veya güvenilir bir oğlak olmalısın sen!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
475
456
135
74
51
51
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Senem Şengül

Bildin Onedio tebrik ederim

Aurora

Vay anasını hiç beklemiyordum, bildi

Leyla Bayramova

su grubu dedi ya.Ben hava grubuyum ama.Teraziyim