Görüş Bildir
Haberler
Ona Ne Kadar Güveniyorsun?

etiket Ona Ne Kadar Güveniyorsun?

04.06.2023 - 23:02

İlişkilerin kurulma aşamasında taraflar arasında güvenin tesis edilmesi, ilerleyen zamanlarda güçlüklerin altından birlikte kalkılması ve partnerlerin birbirlerine sırtını dayayabilmesi açısından çok önemli. Peki sen partnerine ne kadar güveniyorsun? Testimizi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım.

2. Partnerinle aynı evde mi yaşıyorsunuz?

3. Partnerinin arkadaşlarıyla vakit geçiriyor musun?

4. Onu ailenle tanıştırdın mı?

5. Partnerinin senden ayrı tatile çıkmasına sıcak bakar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlişkide kıskançlık hakkında ne düşünüyorsun?

7. Son olarak, onun ne giydiğine karışır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çok güveniyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sen partnerine çok güveniyorsun. Ona her zaman gözün kapalı güvenebileceğini, ne yaparsa yapsın seni üzmeyeceğini ve arkandan iş çevirmeyeceğini biliyorsun. Kıskançlık duyguları bu yüzden minimum seviyede. Doğrusu herkesin isteyeceği tarzda bir ilişki yaşıyorsun!

Aranızda ufak güven problemleri var ama çözülmeyecek bir şey değil!

Verdiğin cevaplara göre sen partnerine ne güvenmiyor, ne de tam anlamıyla güveniyorsun. Gerektiğinde denetim mekanizmalarını harekete geçirmeyi bilsen de genelde karşı tarafı çok sıkboğaz etmeyi gereksiz buluyorsun. Birçok konuda partnerine gözün kapalı güvensen de, içinin rahat etmesi için bazı ufak önlemler almayı önemsiyorsun. Bizce en doğrusunu yapıyorsun!

Pek güvenmiyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sen partnerine pek güvenmiyorsun. Partnerini yalnız bırakmamaya çalışıyor, gittiği her yerde, yaptığı her türlü etkinlikte kendine yer açmak istiyorsun. O neredeyse sen de oradasın! Bu durum ilişkinizdeki kıskançlık duygusunun da had safhada yaşanmasına neden oluyor. Güven duygusunun tam anlamıyla tesis edilemediği ilişkiler iki tarafın da yorulmasına ve zamanla yıpranmasına neden olabilir. Aman dikkat!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
23
21
14
13
10
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın