Görüş Bildir
Haberler
Ömer Koç: 'Gençlerimizin İstikbalini Yurt Dışında Aramaları Beni Endişelendiriyor'

etiket Ömer Koç: 'Gençlerimizin İstikbalini Yurt Dışında Aramaları Beni Endişelendiriyor'

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç “Ülkemizin kısıtlı imkânlarıyla yetiştirdiği pırıl pırıl gençlerimizin istikballerini yurt dışında arama gayretine düştüklerini görmek beni hem fevkalade üzüyor, hem de had safhada endişelendiriyor.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ömer Koç, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) tarafından düzenlenen ‘2022 Dijital Türkiye Konferansı'na katıldı.

‘İkiz Dönüşüm' başlıklı oturumda konuşan Koç, “Ülkemizin kısıtlı imkânlarıyla yetiştirdiği pırıl pırıl gençlerimizin giderek artan bir şekilde kazanımlarını ülkemize aktarmak yerine istikballerini yurt dışında arama gayretine düştüklerini görmek beni hem fevkalâde üzüyor, hem de had safhada endişelendiriyor. Bu noktada, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bütün ümidim gençliktedir’ sözünü aklımızdan çıkarmadan gençlerimizi anlamak ve kendileri açısından hiç de kolay olmayan bu yolu neden tercih ettikleri üzerinde etraflıca düşünmek gerekiyor. Kuşkusuz farklı sebepler var. Ben bunların hepsinin çözümünün Ulu Önder Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda saklı olduğunu düşünüyorum.” dedi.

📹

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
108
36
18
17
10
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lebron James

Herkese senin gibi babadan şirket kalmıyor. Tabi siktir olup gidicez. Siz halledersiniz problemleri güveniyoruz size.

Charlie Brown

Acaba şirketlerinde gençlerine ne kadar maaş veriyorsun... Ford fabrikasında insanlar bant sisteminde köle gibi çalışıyor yemeğe, tuvalete koşarak gidip geli... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Gençler ne yapsınlar haklılar.