Görüş Bildir
Haberler
Ölü Bulunmuştu: Aylin Arslan Atanamadığı İçin İntihar Etmiş

Ölü Bulunmuştu: Aylin Arslan Atanamadığı İçin İntihar Etmiş

Hatay'ın Samandağ ilçesinde 25 yaşındaki Aylin Arslan yolda ölü bulunmuştu. Arslan'ın 3 yıldır KPSS'ye hazırlandığı ve atanamadığı için bunalıma girerek intihar ettiği öne sürüldü. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, geçtiğimiz gün Hatay'ın Samandağ ilçesinde bulunan Atatürk Mahallesi’nde meydana geldi. Yolda yürüyen vatandaşlar yerde hareketsiz yatan bir kadın görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, kadının öldüğünü belirledi. Polisin yaptığı araştırmada, ölen kadının Aylin Arslan (25) olduğu tespit edildi. 

Öte yandan Aylin Arslan'ın, cesedinin önünde bulunan apartmanın çatısından düştüğü anlar, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde; sokağa gelen Arslan'ın önce apartmanın çatısına baktığı, kilidi açık kapıdan girdikten bir süre sonra çatıdan düştüğü görülüyor.

Atanamayınca bunalıma girmiş

Atanamayınca bunalıma girmiş

Aylin Arslan'ın  Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisayar mühendisliği mezunu olduğu, 3 yıldır KPSSye hazırlandığı, bir türlü atanamayınca bunalıma girerek intihar ettiği belirtildi.

Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası'nın konuya dair 'Atama adaletsizliği bir can daha aldı' başlığıyla gerçekleştirdiği açıklama şöyle:

'Hatay'ın Samandağ İlçesinde ikamet eden Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisayar mühendisliği mezunu Aylin ARSLAN,3 yıldır KPSS'ye hazırlanıyordu. Ataması yapılmayınca psikolojik sorunlar yaşayıp, maalesef intihar etmiştir. Üniversiteden mezun olan her gencimiz atamayı hak etmiştir. Gençler, bu ülkeyi yönetenlerden ihale, torpil değil, analarının ak sütü gibi helal olan iş istiyorlar. TÖBSEN olarak yetkililere sesleniyoruz. Bu çığlığı duymanız için daha kaç gencimizi yitirmemiz lazım?  5-6 yerden maaş alan bürokratlarınız, ballı ihaleler alan yandaşlarınız varken ,işsizlikten bunalıma girip intihar eden gençlerimizin ahı vicdanlarınızı sızlatmıyor mu? Bir sorumluluk hissetmiyor musunuz?'

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
29
5
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beatrize Vaksman

Ailelere rica ediyorum. yeni nesilin mucedele ettigi seyleri biz yasamadik, genclerin isi cok zor, haklari ihlal ediliyor. Atanamayan evlatlarimiza baski yap... Devamını Gör

k4dir

aynen öyle. zamanında liseden mezun olup direk devlet memuru olan ve aldıkları maaş ile çok rahat geçinen bazı dinozorların yeni nesile nasihat vermesine yar... Devamını Gör

Şirin Şirine

bin yerden maaş alan bürokratlar görüyor mu bu haberleri!! görsünler!! yazıklar olsun!! allah sabır versin ailesine, sevenlerine..

moonlight

hükümetin bir cinayeti daha ... ya azmettiriyor ya mecbur ...