Görüş Bildir
Haberler
Ölmeden Önce Yemeniz Muhtemel 10 Dayak Çeşidi

Ölmeden Önce Yemeniz Muhtemel 10 Dayak Çeşidi

hakan taşcık
08.03.2015 - 22:34 Son Güncelleme: 10.03.2015 - 13:05

1. Esnaf Dayağı

1. Esnaf Dayağı

Bir esnafın dayağını yemek her insana nasip olmaz. Bunun için öncelikle mahalle esnafından birine yamuk yapmanız gerekmektedir. Bu dayakta dikkat etmeniz gereken en önemli husus berber çırağıdır. Ustasının gözüne gözüne girmek isteyen berber çırağı kardeşimiz, böğrünüze böğrünüze tepik atabilir. Unutmayın sizi esnaf dayağından kurtaracak olan yine esnaftır. Dayak sırasında en babacan gördüğünüz, en yumuşak tekmeleri atan abinizin gözünün içine yavru civciv gibi bakışlar atın. Sizi kurtaracaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Taraftar Dayağı

2. Taraftar Dayağı

Bu dayağı yemeniz için pek bir çaba sarf etmenize gerek yok. Rakip taraftar grubu olsun kendi taraftar grubunuz olsun her an barut gibi olacağından en ufak hareketiniz onlara batabilir. Bu dayak türünde kafanıza sandalye yemeniz olası olduğu için kafanızı korumanızı öneririm. Dayaktan kurtulmak içinse son nefesinizle yeni bir tezahürat başlatıp ''LAYLALYAYRÖĞARHH!! diyerek dikkati başka yöne çekmeniz gerekmektedir.

3. Hoşlanılan Kızın Abisinden Yenilen Dayak

3. Hoşlanılan Kızın Abisinden Yenilen Dayak

Acımasız dayak deyince kafadan ilk 3'e giren dayak türüdür. Abiden yenilen dayakla abilerden yenilen dayak bir değildir. O yüzden sadece tek abiden dayak yiyorsanız fazla yaygara koparmadan efendice dayağınızı yiyin. Ama abilerden dayak yiyorsanız bir şey yapmanıza gerek yok. Zira pek fayda etmeyecek. Abilerin ağzından ''namus'' kelimesi çıktıysa ölü taklidi yapmanız yararınıza olabilir. Bu dayak türünde biryerlerinizi korumanızı öneremeyeceğim çünkü tecrübelerime dayanarak söylüyorum pek işe yaramıyor.

4. Baba Dayağı

4. Baba Dayağı

Bu dayak türü neredeyse hepimizin tattığı bir dayak türüdür. Pek endişelenmenize gerek yok, babanız kafanıza vurmadığı sürece pek etkili olmayacaktır. Şimdi içinizden ''babam beni top gibi sektiriyordu'' dediğinizi duyar gibiyim. Ama yine de dayağın en acımasız yerinde annenizin ''gafasına vurma beyy'' sözünü duyma ümidi bile acıyı hafifletecektir.

5. Liseli Dayağı

5. Liseli Dayağı

''Liseliden dayak yiyecek adam mıyız lan biz'' dediğinizi duyar gibiyim. Ama bu liseliler öyle bir türdür ki en olmadık zamanlarda karşınıza çıkıp, canınızı sıkabilirler. Liseli dayağını halı sahada sürekli  bağırıp, hiçbir şey yapamayan ağabeye benzetebiliriz. Hareketli ama içi boş bir dayak olan bu tür, sadece ''ulan liselilerden dayak yemesek iyiydi be'' cümlesini akılda bırakır.  Bu dayakta karın boşluğunuza darbe almamaya dikkat edin. Ergenliğin verdiği ulaşılmaz enerji tahmin edebileceğiniz gibi çoğu zaman uçan tekme olarak geri dönmektedir.

6. Apaçi Dayağı

6. Apaçi Dayağı

Bu dayak türü genellikle efendi insanların başına gelir. Bilirsiniz ki it iti ısırmaz. Yani bu tür genelde nerede işinde gücünde bir adam var gider ona sataşır. Bu türün dayaklarından kurtulmanın tek yolu kaçmaktır. Hiç delikanlılığa gerek yok. 10 saniye içerisinde bir kamyon adam toplayan bu dar paçalıların üzerinizde converse izi bırakmalarını istemiyorsanız kaçınız efendim. Genelde yere yatırıp tekmeleyen bu tür için en iyi savunma önce kaçmak sonra karın boşluğunu korumaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Koca Dayağı

7. Koca Dayağı

Bu dayak türü genelde insan görünümlü hayvanlar tarafından bayanlarımıza karşı uygulanır. Bu dayak türünden korunmak için bayanların ilim ve irfan ışığı ile birlikte kendilerini geliştirip güçlü olmaları gerekmektedir. Beş para etmez hanzolara tamah etmemek için eğitim zaruridir. Bu dayaktan korunmak fiziken neredeyse imkansızdır. Takdir edersiniz ki hayvanların savunmasız  insanlar üzerindeki gücü malum.

8. Öğretmen Dayağı

8. Öğretmen Dayağı

Bu dayak çeşidi genelde öncelikle sözlü şiddet sonrasında fiziksel şiddet olarak size ulaşır. Saç çekme, cetvelle parmak uçlarına vurma ve çok uç durumlarda tekme tokat dalma olarak vuku bulabilir. Burada çoğu zaman öğrencilerin suçlu olduğunu itiraf ederek yine de şiddetin her türlüsünü kınıyoruz.

9. Komutan Dayağı

9. Komutan Dayağı

Bu dayak türü genellikle atarlı tiplerin başına gelir. Kafasını kullanan adam ''ne derlerse desin, bitse de gitsek'' mantığıyla hareket eder. Askerde her türlü insanla birlikte yatıp kalktığımızı düşünürsek sinirlerimizin yıpranması olağan gelecektir. Bu dayak türü çoğu zaman tokat olarak icra edilir. Komutanların deyimiyle ''adam'' olunmazsa tekrar edebilir. Yine de sakin olmanızı ve güneşli günleri umut etmenizi öneririm.

10. Polis Dayağı

10. Polis Dayağı

Bu dayağı yemeniz için herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Sahilde otururken, maç için bilet sırasında beklerken veya demokratik bir şekilde hakkınızı ararken sizi bulabilir. Cop darbelerinden kaçsanız bile biber gazı ile ruhunuzu okşayacaktır. Kaçış yolu çoğu zaman bulunamasa da en az darbe almak için cop mesafesine girmemenizi öneririm. Polis şiddetinin olmadığı huzur içinde bir Türkiye dileğiyle.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
19
14
13
4
4
4