Görüş Bildir
Haberler
OKUNASI 5 KEŞFEDİLMEMİŞ WATTPAD HİKAYESİ

OKUNASI 5 KEŞFEDİLMEMİŞ WATTPAD HİKAYESİ

Şu sıralar adından çokça bahsettiren bir  hikaye yazma platformu  Wattpad'in merkezi Toronto Kanada'dır.Gençlerin arasında popüler olan bu uygulama da keşfedilmeyi bekleyen,raflarda kesinlikle olması gereken 5 keşfedilmemiş hikayeyi derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. FARKIM TARZIM

1. FARKIM TARZIM

Wattpad'in klasik ''LGBT,AŞK,'' hikayelerinden uzak bir hikaye.Adı üstünde ''Farkım Tarzım''

5 farklı hayat,5 farklı insan.Farklı oldukları için dışlanıyor.Hayatta farklı olmaktan güzel ne vardır ki ? Tüm klişelerden,klasik hayattan uzak olmanın nesi kötü ? Bu güzel hikaye bize farklı olmanın kötü bir şey olmadığını anlatıyor.

Yazar:Elyummonda (Enver Avcı)

2. YÜREĞİN BAĞRIMI YALAR

2. YÜREĞİN BAĞRIMI YALAR

Ukala bir erkek,hırçın bir kız.Birbirinden çok farklı,taptatlı iki karakter.Sizce aşık olabilirler mi ? Tam bir çatlak olan Nil,ukala ve egoistlik abidesi Tuğra'ya aşık olursa sizce ne olur ? Yalanlarla,sırlarla dolu.Bir romantik-komedi ve arkadaşlık hikayesi.Okumanızı şiddetle tavsiye ederim.

Yazar:BayTolga00 (Tolga Durmuş)

3. KÖTÜ KIZIN KÖTÜ ÇOCUĞU

3. KÖTÜ KIZIN KÖTÜ ÇOCUĞU

Dıştan bakıldığın klasik bir ''Kötü Çocuk'' hikayesi gibi durabilir ama değil.Ezgi, 3 sene boyunca 946 km uzağındaki Kaan'a platonik kalıyor.Günün birinde tam vazgeçmişken Türkçe hocaları içeri yanında Kaan'la giriyor ve olaylar böyle gelişiyor.Düşmanlar,aşk,sır,nefret her şey bu kitapta birleşmiş.Evet,kitabın ismi ''Kötü Kızın Kötü Çocuğu'' ama ne Kaan tam bir kötü,ne de Ezgi..

Yazar:MissSantorski (Serenay Karataş)

4. ÖLÜMÜN YAŞATTIKLARI

4. ÖLÜMÜN YAŞATTIKLARI

''İnsanları zihninde öldür,küçük kız.Dünya ve yaşam... Dünya, insan kılığına girmiş ,ön yargılarla beslenen,aptal ama aptal olduklarını göremeyen yaratıklarla dolu'' -Tanıtım Bülteni-

Depresyon biraz da psikolojik tramva..Ölmeyi isteyen bir karakterin hikayesi bu.Hayatın zorluklarını ve acısını anlatıyor.Baskı,tramva,depresyon nelere mal olabilir ? Yazar:Buse1522 (Buse Kılıç)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın