Görüş Bildir
Haberler
Okula Dönüş Başladı! Stil Sahibi Çocuklarınız İçin Tercih Edebileceğiniz En Kaliteli Ürünler

etiket Okula Dönüş Başladı! Stil Sahibi Çocuklarınız İçin Tercih Edebileceğiniz En Kaliteli Ürünler

Penti
07.09.2022 - 13:27

Okul dönemine çok az kaldı! Sonbahar zamanına ramak kala çocuğunuz için kaliteli ürünlerden oluşan bir alışveriş yapmayı planlıyorsanız, bu içerikte yer alan ürünleri inceleyebilirsiniz. Gelin, kalitesiyle gözlerinizden kalpler çıkartacak en yeni sezon ürünleri birlikte inceleyelim! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

Penti ile işbirliği

Hem rahat hem sağlıklı bir parça: Polo yaka organik tişört 🤍

Hem rahat hem sağlıklı bir parça: Polo yaka organik tişört 🤍

Bildiğiniz gibi çocukların hassasiyeti yetişkinlerden daima fazladır. Bu nedenle çocuklarınız için tercih edeceğiniz ürünlerin, kumaş kalitesi ve organik yapısı ile öne çıkması gerekmektedir. Özellikle okul dönemi öncesi bu tip ürünlere öncelik vererek, çocuklarınızın sağlığına hizmet edebilirsiniz. Üstelik özel, rahat ve sağlıklı parçalarla okul dönemlerini çok daha keyifli kılabilirsiniz. 

Seçtiğimiz polo yaka organik bu tişört modeli, unisex tasarımı ve better cotton kumaş kalitesiyle öne çıkmaktadır. İncelemek isteyenler buraya tıklayarak kısa kollu modeline, buraya tıklayarak ise uzun kollu modeline ulaşabilir.

Okul günlerinin kurtarıcısı olacak giy-çık parçaları mutlaka keşfetmelisiniz!

Okul günlerinin kurtarıcısı olacak giy-çık parçaları mutlaka keşfetmelisiniz!

Kreş günlerinde çocuğunuzun rahat etmesini istiyorsanız, Penti markasına ait organik tişört modellerini inceleyebilirsiniz. Üstelik uzun saatler boyunca cildine temas edecek bu ürünlerle, hem rahat etmelerine hem de sağlıklı kalmalarına yardımcı olabilirsiniz. Unutmayın, okul ve kreş günlerinde seçeceğiniz en rahat parçalarla çocuğunuzun rahat etmesine yardımcı olmak sizin elinizde! 

Seçtiğimiz bu ürünler yine unisex modeller arasında yer alıyor. Termal ve organik kumaş yapısıyla çocuğunuzun rahatlıkla giyebileceği ürünlerin ise başında geliyor! İncelemek isteyenler için siyah tişörtün linki burada, beyaz tişörtün linki ise burada.

Çocuklarınıza sürdürülebilirliği aşılayabileceğiniz ürünleri keşfedin!

Çocuklarınıza sürdürülebilirliği aşılayabileceğiniz ürünleri keşfedin!

Büyüme çağındaki çocuğunuza aşılayabileceğiniz en güzel davranış, bizce doğayı sevmek ve sürdürülebilirliktir. Bu güzel davranışı aşılarken ona sürdürülebilir ürünlerin dünyaya olan katkılarını da anlatabilirsiniz. 

Sürdürülebilir ürünler arasında yer alan bu 2'li takım, çocuğunuz için tercih edebileceğiniz en rahat ürünlerden. Üstelik better coton kumaş kalitesine sahip ve organik! İncelemek isteyenler için ürünün linki burada.

Penti pijama koleksiyonu ile çocuklarınıza dünyayı sevmeyi öğretebilirsiniz. 😍

Penti pijama koleksiyonu ile çocuklarınıza dünyayı sevmeyi öğretebilirsiniz. 😍

Penti'nin Okula Dönüş koleksiyonu; insana, çevreye ve dünyaya saygılı olmayı amaçlıyor. Bu hedefi ise pijama koleksiyonunda yer verdiği nesli tükenmekte olan canlılarla öne çıkarıyor. Siz de bu çok eğlenceli pijama koleksiyonunda yer alan takımları tercih edebilir, çocuklarınız için her anı eğitici kılabilirsiniz. Unutmadan, bu koleksiyonda yer alan her takımın parçası, diğer takımların parçaları ile eşleşebiliyor!

  • Penguenli pijama takımı burada

  • Ayılı pijama takımı burada

  • Deniz yıldızlı pijama takımı burada

  • Yunuslu pijama takımı burada.

Çocuğunuz kreş için en rahat pijamaları denesin, günü konforlu ve rahat geçsin!

Okul dönemi başlamadan kapüşonlu fermuarlı sweatshirt modellerine göz atmalısınız.

Okul dönemi başlamadan kapüşonlu fermuarlı sweatshirt modellerine göz atmalısınız.

Okul dönemi denince akıllara önce fermuarlı sweatshirt modelleri geliyor. Özellikle havaların soğumaya başlamasıyla öğrencilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürün, sadece ama sadece fermuarlı sweatshirt modelleri oluyor. Siz de çocuğunuz için kaliteli, kullanışlı ve dayanıklı bir fermuarlı sweatshirt arıyorsanız, Penti markasına ait bu ürünü inceleyebilirsiniz. Bu arada siyah renk fermuarlı bu sweatshirt unisex model ve organik bir parça. İncelemek isteyenler için ürünün linki burada.

Beden dersleri için tercih edebileceğiniz bu eşofman takımına bayılacaksınız! 👌

Beden dersleri için tercih edebileceğiniz bu eşofman takımına bayılacaksınız! 👌

Gelelim beden dersleri için uygun bir eşofman takımına. Öncelikle büyüme çağındaki her çocuk için dayanıklı bir eşofman takımı gereklidir. Özellikle okul döneminde çocuğunuz için tercih edeceğiniz kaliteli bir eşofman takımı ile, tüm yılı oldukça rahat bir şekilde geçirebilirsiniz. 

Seçtiğimiz bu eşofman takımı sürdürülebilir olma özelliğine sahip. Üstelik better cotton kumaş kalitesiyle de öne çıktığını hatırlatmak isteriz. İncelemek için kapüşonlu üst için buraya, jogger alt için buraya tıklamanız yeterli!

Ödev saatlerini bu pijama takımı ile eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Ödev saatlerini bu pijama takımı ile eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Okul sonrası neredeyse çoğu çocuk ödevini yapmak istemiyor. Türlü yöntemlerle çocuklarına ödev yaptırmaya çalışan ebeveynler ise, bu duruma çare bulmakta zorlanıyor. Peki, çocuğunuza ödev saatlerini sevdirecek tatlı bir pijama takımı ile tanışmak ister misiniz? Okula Dönüş koleksiyonunda yer alan kalem desenli çok renkli bu pijama takımı, çocuğunuza ödev saatlerini sevdirecek cinsten. Üstelik kumaş kalitesiyle de yumuşacık! 

İncelemek isteyenler için çok renkli pijama takımının linki burada.

Okul öncesi tatlı hediyeler ile onları şımartabilirsiniz.

Okul öncesi tatlı hediyeler ile onları şımartabilirsiniz.

Artık çocuk modası çok daha renkli, çok daha hareketli! Öyle olacak ki yeni sezon ürünler çocukları adeta büyülüyor diyebiliriz. Siz de bu durumdan en güzel şekilde faydalanabilir ve çocuklarınızı okul öncesi bu zamanlarda şımartabilirsiniz. Okula Dönüş koleksiyonunda yer alan kaliteli, şirin ve çok eğlenceli pijama takımları sayesinde en yeni sezon ürünleri çocuklarınız ile buluşturabilirsiniz! 

İncelemek isteyenler için kelebek kanatlı bu şirin pijama takımının linki burada.

Yaz kış rahat etmeleri için termal iç çamaşırı tercih edebilirsiniz.

Yaz kış rahat etmeleri için termal iç çamaşırı tercih edebilirsiniz.

İç giyim konusu büyük ya da küçük fark etmeksizin herkes için büyük önem taşıyor. Özellikle birebir şekilde cilt ile temas eden iç giyim ürünlerinin organik olması uzmanlar tarafından sıkça öneriliyor. Siz de hem kaliteli hem de termal iç giyim ürünlerini çocuklarınız için tercih ederek, yaz kış rahat etmelerine yardımcı olabilirsiniz. Unutmayın, iç giyim kategorisinde daima en kaliteli ürünleri tercih etmelisiniz.

Ürünü incelemek için buraya tıklamanız yeterli!

Penti'nin Okula Dönüş koleksiyonu ile çocuğunuz için en iyisini tercih edin!

Penti'nin Okula Dönüş koleksiyonu ile çocuğunuz için en iyisini tercih edin!

Penti'nin Okula Dönüş koleksiyonu hem erkek hem de kız çocukları için birbirinden eğlenceli, rahat ve havalı görünen kıyafetlere sahip! İç giyimden dış giyime uzanan bu dopdolu koleksiyonu keşfetmek için buraya tıklamanız yeterli! 💞

PENTİ İLE OKULA DÖNÜŞTE DÜNYALAR BİZİM!