Görüş Bildir
Haberler
Okey Masasına Oturup Kaybeden Muharrem İnce: 'Kumarda Kaybeden Siyasette Kazanır'

Okey Masasına Oturup Kaybeden Muharrem İnce: 'Kumarda Kaybeden Siyasette Kazanır'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ordu’da oturduğu okey masasında kaybedince “Kumarda kaybeden siyasette kazanır” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muharrem İnce, Ordu’da partisinin İl Başkanlığı ile Altınordu İlçe Başkanlığı binasının açılış programına katıldı.

İnce, burada yaptığı konuşmada terörün her türlüsüne parti olarak karşı olduklarını belirterek, “Terörün her türlüsünü kınayan bir partiyiz. DHKP-C’si, FETÖ’sü, DEAŞ’ı, IŞID’ı, PKK’sı kim varsa. Senin teröristin, benim teröristim yok. Terörün her türlüsüne karşıyız. Anlımız ak, başımız dik. Tavrımız net. İki sene önce tezkereye evet deyip, bugün hayır diyenlerden değiliz biz. Dün ne diyorsak, bugün o. İlkeli bir siyaset yapacağız, konjonktürel bir siyaset değil” diye konuştu.

Açılış programı sonrası, beraberinde partililer ve vatandaşlar ile beraber esnaf ziyaretine çıkan İnce, ilk olarak sokakta Aşık Veysel'in ‘Uzun İnce Bir Yoldayım' türküsünü söyleyen öğrencilere eşlik etti, sonrasında ise bir kıraathanede oyun oynayan vatandaşların masasına oturdu.

"Kumarda kaybeden siyasette kazanır"

"Kumarda kaybeden siyasette kazanır"

Burada vatandaşlar ile bir müddet okey oynayan Genel Başkan İnce, oyunu kaybedince ise “Kumarda kaybeden siyasette kazanır” dedi.

"İnşallah burada birinci parti olacağız"

"İnşallah burada birinci parti olacağız"

Esnaf gezisi esnasında bir çay ocağında çay içen İnce, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, memleket hareketine başladıklarından bu yana bu Ordu'ya üç kez geldiklerini ifade etti. 

Ordu'yu yakından takip ettiklerini ifade den İnce, “İnşallah burada birinci parti olacağız, onun için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

"Orası ıslakmış, suyun içinde oturduk"

"Orası ıslakmış, suyun içinde oturduk"

Genel Başkan İnce, Sırrı Paşa Caddesi üzerinde enstrüman çalan iki çocuğun arasına oturmak istedi. Çocukların yanına oturan İnce, bankın ıslak olduğunu anlayınca şaşkınlık yaşayarak, “Orası ıslakmış, suyun içinde oturduk” diyerek tebessüm etti. Enstrüman çalan çocuklara bir miktar para veren İnce, esnaf ziyaretlerinin ardından Ordu'dan ayrıldı.

Sözcü

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
5
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ziya Akbaş

Hayret, masa altına saklanıp ertesi güne kadar ortalıkta gözükmezsin sanıyordum...

Hazreti Deist

İttifaka girmezse kendisine verilen oylar boşa gidecek.Muhalefet seçmeni uyanık olmalı.Biz de Kılıçdaroğlu'na bayılmıyoruz ama mevcut sistemde Muharrem İnce ... Devamını Gör

Men of sky

kazandığı savaş yok