Görüş Bildir
Haberler
Okan Bayülgen'den Uykusuzlar Kulübü'nde Dikkat Çekici Sözler: "Erkan Petekkaya Akıl Hastası"

Okan Bayülgen'den Uykusuzlar Kulübü'nde Dikkat Çekici Sözler: "Erkan Petekkaya Akıl Hastası"

Okan Bayülgen'in sunuculuğunu gerçekleştirdiği Uykusuzlar Kulübü programının yeni bölüm konuğu şarkıcı Sinan Akçıl oldu. Akçıl, katıldığı canlı yayında oyuncu Erkan Petekkaya ile yaşadığı anılardan ve  gerçekleştirdiği telefon görüşmelerinden bahsetti. Okan Bayülgen'in ise Petekkaya hakkında 'Akıl hastası' yorumunda bulundu ve  'Allah saklasın, onun komşusu olmak ne fena bir şeydir.' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübü programına konuk olan Sinan Akçıl, oyuncu Erkan Petekkaya ile yaşadığı anılardan bahsetti. Ünlü şarkıcı, Erkan Petekkaya'nın gece yarılarında dahi kendisini aradığından bahsetti.

Gece Geç Saatlerde Beni Arıyor!

Gece Geç Saatlerde Beni Arıyor!

Sinan Akçıl, 'Erkan Petekkaya sabaha karşı beni aradı bir gün. Dedi ki 'Ben karımla bütün yaz bir şarkıyla aşk yaşadım, buna söz yazar mısın?' Attı bana. Eyvah dedim şimdi, külfet hani. Çünkü birisi böyle bir şey attığı zaman bana külfet geliyor yani, kırmamak da istediğim bir adam çünkü.' dedi. Erkan Petekkaya'nın gece geç saatlerde kendisini aradığından söz etti. Akçıl, ayrıca saat kaç olursa olsun Petekkaya'nın telefonunu cevapladığından bahsetti.

"Bence Akıl Hastası"

"Bence Akıl Hastası"

Okan Bayülgen ise Petakkaya ile ilgili 'Erkan Petekkaya bence akıl hastası. bunu bir heyetin söyleyip bu adama teşhisi koyması lazım. Abi müthiş, böyle bir enerji... Neresinde aküsü varsa bunu bulmak lazım. Ya düğmesini kapatacaksın bu adamın belli bir saatte, müthiş çalışıyor.' şeklinde konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
5
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın