Görüş Bildir
Haberler
Öğretmen Okula Çağırdığı Velinin Taşlı Saldırısına Uğradı

Öğretmen Okula Çağırdığı Velinin Taşlı Saldırısına Uğradı

Akın Çelik
24.12.2022 - 13:12

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde 28 yaşındaki sınıf öğretmeni Mehmet Gümüş, öğrencisinin ailesinin taşlı saldırısına uğradı. Başına dikiş atılan öğretmen, aileden şikayetçi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Okulda sorumsuz davranışlarda bulunan öğrencisi C.T.’yi uyarıp, ailesine bilgi verdi

Okulda sorumsuz davranışlarda bulunan öğrencisi C.T.’yi uyarıp, ailesine bilgi verdi

Çınar ilçesindeki Yaprakbaşı İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Mehmet Gümüş, arkadaşlarının eşyalarını izinsiz alıp bunu alışkanlık edinen, akranlarına şiddet uygulayan, okulda sorumsuz davranışlarda bulunan öğrencisi C.T.’yi uyarıp, ailesine bilgi verdi. Ancak öğrencisinin davranışlarında herhangi bir olumlu gelişme yaşanmayınca Gümüş, ailesini okula davet etti.

Aile bireyleri, ellerindeki taşlarla öğretmen Gümüş’e saldırdı

Aile bireyleri, ellerindeki taşlarla öğretmen Gümüş’e saldırdı

Öğrencinin annesi D.T., diğer çocukları 20 yaşındaki Y.T., ve 24 yaşındaki E.T. okula gelip, müdür odasında öğretmen Mehmet Gümüş ile görüşerek çay içti. Bir süre sonra ‘İşimiz var’ diyerek dışarı çıkan aile bireyleri, geri dönüp kapıyı kapatarak ellerindeki taşlarla öğretmen Gümüş’e saldırdı. Başından yaralanan Mehmet Gümüş’ü öğretmen arkadaşları kurtararak odadan çıkardı. Gümüş’ün yaralı halde odadan çıkışı okulun güvenlik kameralarına yansıdı.

Okul yönetiminin çağırdığı sağlık ekibi, öğretmen Gümüş’ün başına dikiş attı. Mehmet Gümüş, Aşağıkonak Köyü Karakolu’na giderek aileden şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İşte o anlar ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
7
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sigurd

Ülkenin en önemli ve değerli mesleklerinden birini ne hale getirdiler, doktorlar, sağlık çalışanları, öğretmenler bunlara gözü gibi bakmayan ülkenin burnu bo... Devamını Gör

jamiryo jamiryo

evlat yetiştirmek bir sanattır, bunlar serseri yetiştirmiş hırsız yetiştirmiş, bir de deli cesaretine bak kamu görevlisine kamu kurumunda saldırıyorlar. öğre... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Kodumun cahilleri inşallah büyütmeyi beceremediğiniz o çocuk hayatınız boyunca başınıza bela olur