Görüş Bildir
Haberler
Nusaybin'de Çatışma: 1 Asker Şehit

Nusaybin'de Çatışma: 1 Asker Şehit

Ulaş
23.04.2016 - 12:31

Mardin Nusaybin'de bu sabah PKK'lı teröristlerin açtığı keskin nişancı ateşiyle ağır yaralanan jandarma uzman çavuş Ethem Hacımahmutoğlu kurtarılamayarak şehit oldu.  Mardin-Diyarbakır karayolunda da yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu ikisi ağır 12 polis yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nusaybin'de kazılan hendeklerin kapatılması, patlayıcı tuzaklı barikatların kaldırılması, PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için 14 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağıyla birlikte güvenlik güçlerinin operasyonları bugün de sürdürüldü.

Operasyonlar kapsamında PKK'lıların tuzakladığı el yapımı patlayıcılar imha edilirken, bugün saat 08.00 sıralarında Abdülkadirpaşa Mahallesi'nde, jandarma uzman çavuş Ethem Hacımahmutoğlu, PKK'lıların açtığı keskin nişancı ateşiyle ağır yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan uzman çavuş Hacımahmutoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Mardin'de 2'si ağır 12 polis yaralı

Mardin'de 2'si ağır 12 polis yaralı

Mardin-Diyarbakır karayolu Mazıdağı ilçesi yakınlarında zırhlı polis servis aracının geçişi sırasında teröristlerce yola yerleştirilen bomba patlatıldı.Saldırıda, ikisi ağır 12 polis ile bir vatandaş yaralandı. 

Yaralı polisler, Çınar Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Diyarbakır Asker Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayda yaralanan bir vatandaş da Çınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

  • Ajanslar
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ewok The Hutt

23 nisan çocuk bayramında, belki de bir çocuk babasız kaldı. ama sizin derdiniz halen chopin di itri'ydi bilmem ne..

Bekir Karataş

O kadar alıştırdılarki ne haberi açıp okuyan ne buraya yorum yazan bi aktroll yada diğer türden insan kaldı insan yapımı bi silahla insani hırslar yüzünden ö... Devamını Gör

Mehmet Cepik

Saat gecenin kaci olmus... Sehid haberinin gelisinden bu yana... Sadece 4 -yazi ile DÖRT TANE - yorum var!!! Yani memleketi soyup sogana ceviren, sahsi cikar... Devamını Gör