Görüş Bildir
Haberler
New York'ta Patlama: 1'i Ağır, 29 Yaralı

New York'ta Patlama: 1'i Ağır, 29 Yaralı

Batuhan
18.09.2016 - 08:44 Son Güncelleme: 18.09.2016 - 10:08

ABD'de New York'un turistik Chelsea semtinde meydana gelen patlamada 29 kişi yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

New York Polis Teşkilatı (NYPD), Manhattan'ın Chelsea semtinde 23. caddede meydana gelen patlamada 29 kişinin yaralandığını, yaralılardan birinin durumun ciddi olduğunu duyurdu.

New York Valisi Andrew Cuomo, dün gece turistik Chelsea semtinde meydana gelen ve 29 kişinin yaralanmasına neden olan patlamanın sebebinin bomba olduğunu söyledi.

Cuomo, gazetecilere yaptığı açıklamada, New York'ta patlayan bombanın 'terör eylemi' olduğunu ancak bu olayda uluslararası terörizm bağlantısının olduğuna ilişkin kanıt bulunmadığını ifade etti.

Patlama anı

İçeriğin Devamı Aşağıda

New York Polis Teşkilatı terörle mücadele ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken, kentte güvenlik önlemleri ise artırıldı.

NYPD Şefi James O'Neill ise patlamanın doğalgazdan kaynaklanmadığını, 27. caddede ikinci bir patlama ihtimaline karşı inceleme başlatıldığını ifade etti.

İkinci bir olası düzenek bulundu

İkinci bir olası düzenek bulundu
İçeriğin Devamı Aşağıda

New York Polis Departmanı, ikinci olası bir düzenek daha buldukları konusunda, Twitter üzerinden bölge sakinlerini uyardı.

CNN İnternational televizyonu şüpheli cismin fotoğrafını yayınladı. Cismin çevresine renkli kablo ve cep telefonu bantlanmış bir düdüklü tencere olduğu açıkça görülebiliyor. Üç yıl önceki Boston saldırısında da içi patlayıcı dolu bir düdüklü tencere kullanılmıştı.

Öte yandan Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, patlama konusunda bilgilendirildiğini belirtti. Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump ise hiçkimsenin ne olup bittiğini tam olarak bilmediğini ifade etti.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Oh iyi olmuşçular gelir şimdi >_>

Pasif Kullanıcı

Kendi kendilerini patlatiyorlar, yine bir yerlere saldiracaklar :)

defunct

şaşırdık mı? noo