Görüş Bildir
Haberler
Nevşin Mengü'nün 'Pakistanlı Tacizci' Yorumu Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Nevşin Mengü'nün 'Pakistanlı Tacizci' Yorumu Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Gazeteci Nevşin Mengü'nün, Pakistanlı tacizciler hakkında söylediği 'O kadar yanlış bir şey yaptığının farkında değil ki adam. Bir kız görmüş, kızın kalçasına odaklanıyor falan. Espri yapıyor kendince' sözleri, sosyal medyada gündem oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci Nevşin Mengü'nün, Türkiye'de kadınların görüntülerini gizlice kaydedip sosyal medyada paylaşan yabancı uyruklu tacizcilerle ilgili yorumu sosyal medyada tartışma yarattı. 

Mengü, Fox TV'de yayınlanan Orta Sayfa programında “Ülkemize gelen Pakistanlılar TikTok’ta Türk kadınların videolarını çekiyorlar, paylaşıyorlar. Şimdi çok ilginç. O kadar yanlış bir şey yaptığının farkında değil ki adam. Bir kız görmüş, kızın kalçasına odaklanıyor falan. Espri yapıyor kendince. Sonra kendi suratına döndürüyor. Yani taciz olduğunun farkında değil' dedi. 

Pakistan'da siyasal İslam'ın egemen olduğunu ifade eden Mengü, 'Şu tehlikeli bir şey; kadını o kurguladığınız aile kurumuna feda ederseniz sonu bu oluyor. Adamın kafasında bir kadın hakkı yok. 'Bu dışarı çıktıysa taciz edilmek için çıkmıştır' diyor. O toplum içinde yaşamış olduğu için alışkın değil. Kadının hayatta var olması, çalışıyor olması ona garip geliyor. Onun için bu çok tehlikeli' ifadelerini kullandı.

Nevşin Mengü'nün o açıklaması 🎥

Nenşin Mengü'nün sözleri sosyal medyada tartışma konusu oldu. Kimileri Mengü'ye tepki gösterirken, kimileri de sözlerinin bağlamından koparıldığını savundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mengü'den yanıt: "Amacı farklı"

Mengü'den yanıt: "Amacı farklı"

Nevşin Mengü, Avukat Tuğba Abacı'nın paylaşımına cevap verdi: 

'Elbette Pakistanlılar komiklik olsun diye kalça çekiyor falan demedim. Bence Tuğba hanım söyleneni anlama yetisi olmadığından değil, başka bir amaçla yapıyor. İnsanları hedef haline getirmek, bir tür toplumsal infiali körüklemek istiyorlar.'

"Yalan söylüyorlar"

"Yalan söylüyorlar"

Nevşin Mengü ayrıca 'sözlerinin eksik paylaşıldığı' yönünde yapılan bir paylaşıma 'Eksik paylaşma da değil, yalan söylüyorlar' yanıtını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
37
20
10
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pazartesi

O kadar haklı ki. Lan onların kültüründe tecavüz, erkeğin doğal hakkı. Taciz şaka. Hele ki bizimkiler burkasız dolaşıyor, hepsi onların gözünde tecavüz için ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Ama onlar gerçek müslüman değil :(

Burada gereksiz bir linç var. Nevşin Mengü kısaca bu adamlar dağ kaçkını gibi yaptıkları şeylerin yanlış olduğunun bile bilincinde olmayacak kadar medeniyett... Devamını Gör

Drn d.

Bu açıklamayı nasıl böyle gtünüzden anlayabiliyorsunuz! Bu öküzler alışık değil kadın görmeye, farkında değil, suç olduğunu bilmiyor, kadın dışarıdaysa kendi... Devamını Gör