Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Netflix'in Yeni Projesi Kulüp'e Ünlüler Akını

Netflix'in Yeni Projesi Kulüp'e Ünlüler Akını

Netflix, Türkiye'de yaptığı projelerle olay yaratmaya devam ediyor. Başrollerini Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci'nin paylaştığı Kulüp; 1950'lerin kozmopolit İstanbul'unda bir anne, sorunlu geçmişi yüzünden yetiştiremediği asi kızıyla yeniden bağ kurmak için bir gece kulübünde çalışmaya başlamasını konu alıyor. Yaratıcılığını Zeynep Günay Tan'ın üstlendiği iddialı dizi, fragmanıyla da epey konuşuldu.  Dizinin  4 Kasım'da yapılan galasına adeta ünlü akını vardı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye yayın piyasasına iddialı bir giriş yapan Netflix, projeleriyle olay olmaya devam ediyor. Zeynep Günay Tan'la anlaşan Netflix, Kulüp dizisiyle de 1950'lerde geçen hikâyesiyle geçmişiyle yüzleşen bir anne kızı odağına alıyor. Başrollerini Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Sahih Bademci'nin paylaştığı dizinin galası 4 Kasım'da yapıldı.

Kulüp Şimdi Netflix'de

Galadan Görüntüler

Galadan Görüntüler

Kulüp'ün Salt Galata'da gerçekleşen galasına dizinin oyuncuları; Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger’in yanı sıra dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan, Seren Yüce, yapımcısı Saner Ayar, Ayşe Durmaz ve Netflix Türkiye İçerik Direktörü Pelin Diştaş da katıldı.

Galadan Detaylar Anbean Netlix Türkiye Hesabından Paylaşıldı

Galadan Detaylar Anbean Netlix Türkiye Hesabından Paylaşıldı

Dizinin galasında, oyuncular şıklıklarıyla göz doldurdu.

Matilda karakterini canlandıran Gökçe Bahadır'ın kızına âşık delikanlı rolüyle yakışıklı oyuncu Barış Arduç, İsmet karakteriyle eşlik ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son zamanlarda art arda yer aldığı projelerle adından söz ettiren Salih Bademci, Selim Songür karakterini canlandırıyor.

Gökçe Bahadır'ın canlandırdığı Mathilda karakterinin kızı Raşel'i, Asude Kelebek canlandırıyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın